Policajac iz Novog Sada seksualno uznemiravao devojčicu: Slao joj fotografije i poruke i proganjao je godinu dana?

26.07.2022

13:29

0

Devojčica tvrdi da nije imala odnose sa njim i da je on gotovo godinu dana uznemiravao

Policajac iz Novog Sada seksualno uznemiravao devojčicu: Slao joj fotografije i poruke i proganjao je godinu dana?
Muškarac - Copyright Pixabay

Policajac G. S. (30) iz Žablja kod Novog Sada, zaposlen u novosadskoj policiji, kako prenose beogradski mediji pozivajući se na neimenovane izvore, uhapšen je zbog sumnje da je godinu dana polno uznemiravao devojčicu (14), a posle saslušanja mu je određen jednomesečni pritvor.

On je navodno četrnaestogodišnjoj devojčici slao eksplicitne fotografije i poruke i proganjao je skoro godinu dana.

Kako tvrde izvori, policajac je priveden na razgovor u trenutku kada je slavio svom detetu rođendan. Policiji je prijavljeno da je policajac devojčici slao poruke seksulnog sadržaja i pisao joj da bi hteo da ima seks sa njom. Devojčica tvrdi da nije imala odnose sa njim i da je on gotovo godinu dana uznemiravao. Prestravljena devojčica više nije mogla da čuti, pa je sve ispričala majci, koja je odmah slučaj prijavila policiji.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, na pitanja Kurira odgovorili su mejlom:

"Nakon izvršenih provera utvrđeno da je osumnjičeni saslušan u petak zbog krivičnog dela polno uznemiravanje. Tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana protiv njega , te je Osnovni sud u Novom Sadu, po predlogu ovog Tužilaštva osumnjičenom odredio pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo polno uznemiravanje iz člana", kažu u novosadskom OJT.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike