Otac iz pakla umro u zatvoru i to dva meseca pre isteka kazne! Najstariju ćerku silovao, i dete rođeno u incestu!

28.04.2024

11:23

0

On je presudom Višeg suda u Požarevcu u oktobru 2010. godine bio osuđen na 15 godina zatvora zbog krivičnog dela silovanja i nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnom decom.

Otac iz pakla umro u zatvoru i to dva meseca pre isteka kazne! Najstariju ćerku silovao, i dete rođeno u incestu!
Copyright Profimedia

Nebojša Gavrilović (59), zvani Segedinac, iz sela Vlaški Do kod Požarevca, koji je više puta silovao najstariju ćerku (14) i napravio joj dete, dok je srednju ćerku (11) više puta primoravao na blud, umro je dva meseca uoči isteka zatvorske kazne. 

Nebojša je izdahnuo u bolnici požarevačkog zatvora "Zabela" od kancera. Pred sam kraj kazne od 15 godina robije iz četvrtog paviljona premešten u zatvorsku bolnicu, ali mu nije bilo pomoći.

- Proveo je svega pet dana u bolnici pre nego što je umro od raka debelog creva. Znao je da ima rak, prošao je i zračenje, ali mu se stanje pogoršalo. Kada je prebačen u bolnicu, molio je ljude koji su bili s njim u kontaktu da ne pričaju drugima zbog čega je osuđen. Plašio se da će ga drugi maltretirati jer je bio svestan koliko je gnusno to što je silovao rođenu ćerku i napravio joj dete, dok je drugu pipkao. Bilo je neverovatno da on uopšte nije pokazivao kajanje, zbog čega su se osuđenici zgražavali. Zbog teškog dela nije imao pravo na skraćenje kazne niti na boravak u otvorenom paviljonu. Na kraju se ispostavilo da je sam sebi dva meseca skratio kaznu - rekao je za "Alo bivši cimer preminulog osuđenika. 

Bio osuđen na 15 godina, ima 4 ćerke

On je presudom Višeg suda u Požarevcu u oktobru 2010. godine bio osuđen na 15 godina zatvora zbog krivičnog dela silovanja i nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnom decom. Sud je utvrdio da je od 2003. do 2008. godine više puta silovao svoju najstariju maloletnu ćerku, dok je srednju pipkao i dodirivao po intimnim delovima tela.

On je, prema rečima komšija, sa suprugom koja je poreklom iz Hrvatske imao četiri ćerke. Žena ga je napustila zbog toga što je bio alkoholičar i sa sobom je uspela da povede samo jednu ćerku. Ostale tri su ostale kod oca da se brine o njima. Međutim, on nije nigde radio, a novac za život je dobijao od svojih roditelja koji su dugo radili u Francuskoj. Po priči njegovih komšija iz sela, on je u svojoj kući puštao veoma glasnu muziku kada se opije. Komšije su mislile da se pijan veseli i nisu slutile šta se u stvari dešava. Pretpostavlja se da je baš tada radio ono za šta je i osuđen. Niko u selu nije znao šta se događa sve dok najstarija ćerka nije otišla od kuće. Ona se udala za jednog čoveka kojem je ispričala šta je sve doživela sa svojim ocem. Posle toga je prijavljen ceo slučaj policiji, koja je ubrzo uhapsila oca siledžiju.

Žalio se da mu je kazna preoštra

Za ovo teško krivično delo bila je propisana zatvorska kazna od pet do 18 godina zatvora. Njemu je u presudu od 15 godina zatvora bilo uračunato i vreme provedeno u pritvoru, tako da je krajem juna ove godine trebalo da izađe na slobodu. Posle prvostepene presude je uložio žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, ali je ona bila odbačena.o Itac iz pakla je tokom robije bez imalo griže savesti tvrdio da mu je izrečena preoštra kazna.

- Bio je magacioner u četvrtom paviljonu, gde su svi znali zbog čega je osuđen. Međutim, ljudi ga nisu maltretirali jer nisu želeli da snose sankcije zbog jednog monstruma. Tvrdio je bez srama i stida da je trebalo da dobije pet-šest godina robije. Na kraju ga je stigla božja kazna - ozlojeđeno kaže bivši cimer pokojnika.

Prema rečima sagovornika lista "Alo", ceo slučaj je skroz neverovatan jer je oca iz pakla posećivala jedino njegova žrtva!

- Najstarija ćerka kojoj je napravio dete je redovno dolazila kod njega i dovodila mu čak i dete rođeno u incestu. On nam je pričao da ga najstarija ćerka posećuje, dok ostalu decu i bivšu ženu nije pominjao. Ćerka se kasnije udala i svom mužu ispričala šta je doživela. Upravo je njegov zet došao da preuzme osam džakova njegovih stvari koliko je ostalo u ćeliji posle njegove smrti - kaže dobro obavešten izvor.     

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Alo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike