Osumnjičeni za ubistvo u Čačku i Mario bili bliski saradnici: Dan pre zločina Dejan bio u policiji

26.04.2024

13:45

0

Mario i Dejan u jednom periodu bili su bliski saradnici, ali su se poslovno razišli, uz neraščišćen račun oko jednog placa, tvrdi poznanik

Osumnjičeni za ubistvo u Čačku i Mario bili bliski saradnici: Dan pre zločina Dejan bio u policiji
Mesto ubistva u Čačku i Mario Simović - Copyright RINA Printscreen Facebook

Nakon jučerašnje pucnjave u Preljini u kojoj je ubijen Čačanin Mario Simović (43), policija i dalje traga za napadačem Dejanom Popovićem, koji je osumnjičen za ovo krivično delo.

Čačani su još u šoku od ove tragedije, tvrdeći da osumnjičenog ne znaju kao nekog ko bi potegao oružje. Upućeni navode da su Mario i Dejan u jednom periodu bili bliski saradnici, ali da su se poslovno razišli, uz neraščišćen račun oko jednog placa.

Drugi izvor iz istrage kaže da postoje prijave koje je osumnjičeni podnosio, tvrdeći da mu je ugrožena bezbednost.

- Obojica su kupovali imovinu iz stečajne mase pojedinih preduzeća na javnim licitacijama. Kako su to međusobno delili ne znam, ali znam da Dejan nije bio zadovoljan, pa je u jednom momentu želeo da angažuje geometra da se obavi omeđavanje, sa čim se njegov dojučerašnji ortak nije saglasio - priča jedan od njihovih poznanika.

On dodaje da nesuglasice dvojice Čačana traju već duže vreme.

- Dejan je u više navrata ubijenog prijavljivao policiji radi zaštite lične bezbednosti, ukazujući na svoj problem. Dan pre nego što se sve ovo dogodilo bio je u policiji ponovo - kaže izvor iz istrage.

Iako se juče u popodnevnim satima pojavila informacija da je osumnjičeni izvršio samoubistvo, ta vest se ispostavila kao netačna. Iz Policijske uprave u Čačku su se tim povodom kratko oglasili rečima "da se za osumnjičenim i dalje intenzivno traga", piše Kurir.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike