Ana Ličnik je nestala pre 24 dana, u autobusu su pronađena njena dokumenta, bivši muž kaže: "Strahujem, prodala je stan..."

17.04.2024

17:05

0

Njena poslednja komunikacija bila je sa bivšim suprugom, koji je izjavio da je Ana delovala potpuno normalno kada su se poslednji put sreli

Ana Ličnik je nestala pre 24 dana, u autobusu su pronađena njena dokumenta, bivši muž kaže: "Strahujem, prodala je stan..."
Ana Ličnik - Copyright printscreen/instagram/serbialive_beograd

Ana Ličnik (34) nestala je 24. marta, a poslednji put je viđena kako izlazi iz autobusa linije broj 23. Međutim, ostavila je iza sebe nekoliko ključnih tragova koji daju malo svetla u ovom misterioznom slučaju.

Njena poslednja komunikacija bila je sa bivšim suprugom, koji je izjavio da je Ana delovala potpuno normalno kada su se poslednji put sreli 15. marta na Zvezdari. Sastali su se radi rešavanja administrativnih pitanja vezanih za kablovskog operatera. Sledećeg dana, Ana mu je poslala poruku, koja je postala njihova poslednja komunikacija.

U pokušaju da pronađu Ana, njen bivši suprug je otkrio da je Ana zaboravila torbu u autobusu u kojoj se nalazio dokument sa brojem njegovog telefona. Ovaj dokument može biti od ključne važnosti u istrazi o njenom nestanku.

Kako navodi, devet dana kasnije dobio je poziv od nepoznatog muškarca koji mu je saopštio da je pronašao Aninu torbu s dokumentima i telefonom u autobusu na liniji broj 23.

- On me je tada kontaktirao preko dokumenata koji su bili u Aninoj torbi. Sastali smo se, preuzeo sam torbu i očekivao sam njen poziv. Mislio sam da će mi se javiti sa nekog drugog telefona ili društvenih mreža, ali ništa - ističe naš sagovornik.

Ističe da mu je sve to delovalo sumnjivo, pa je 27. marta prijavio policiji Anin nestanak.

- Ana nema porodicu, ne znam gde bi mogla da bude. Strahujem da se dogodilo nešto loše, možda je čak izvršila i samoubistvo. Molim se da nisam u pravu i da je sve u redu s njom. Jedino što znam jeste da je neposredno pre nestanka prodala stan - zaključuje naš sagovornik.

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike