Predsednik o ubistvu na šinama: Počinilac se hvalio - "Koji sam ja kralj, ubio sam dva kuma"

27.07.2021

11:19 >> 13:16

0

Autor: Nikola A.

Istakao je da se prethodnih dana naslušao gluposti najprimitivnije prirode

Predsednik o ubistvu na šinama: Počinilac se hvalio - "Koji sam ja kralj, ubio sam dva kuma"
Copyright Printscreen/Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ugostio mlade sportiste sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore, učesnike kampa “Srbija te zove 2021”. Nakon toga obratio se novinarima i, u odgovorima na njihova pitanja, osvrnuo se na situaciju u vezi s kriminalnom grupom Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

Pročitajte još:

Na konstataciju da predsednik danima objašnjava šta se desilo sa navedenom kriminalnom grupom i na pitanje ko je iz policije navodno opstruirao ubistvo na šinama koje se dogodilo 2017. godine, kao i na pitanje šta navodno rade članovi Belivukove grupe na Vučićevoj inaguraciji i šta rade na otvaranju atletskog stadiona, predsednik je odgovorio:

– Govorio sam pre tri dana, nisam ništa rekao ni juče ni prekjuče, pustio sam sve druge da govore. Što se tiče ubistva na šinama, prvi sam u Srbiji javno govorio o tome, i to ne zato što sam dobijao službene informacije, već zato što sam imao saznanja iz policije. Nakon toga smo došli do snimka i otkrili ko je počinilac, koji se uopšte ne kaje i kaže sam za sebe: “Koji sam ja kralj, ubio sam dva kuma.” Za mene je važno da ljudi u Srbiji znaju da ne mogu da se čine ubistva u Srbiji i da se prođe nekažnjeno.

Istakao je da se prethodnih dana “naslušao gluposti najprimitivnije prirode”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike