Drogu krio u sandučetu za gromobran: Optužen narko-diler iz Pančeva

15.04.2024

12:11

0

Autor: Mi. S.

L. V. se tereti da je u sandučetu držao 10,08 grama marihuane smeštene u 18 paketića

Drogu krio u sandučetu za gromobran: Optužen narko-diler iz Pančeva
Ilustracija - Copyright MUP Srbije

Više javno tužilaštvo u Pančevu je podiglo optužnicu protiv L. V. (21) iz Pančeva, kojom se tereti da je 28. novembra prošle godine u 14 časova u Pančevu, neovlašćeno držao radi prodaje 10,08 grama marihuane u 18 paketića u sandučetu za gromobran stambene zgrade u ulici Marka Kraljevića 34b, a dva paketića kod sebe u duksu, dok se nalazio u taksi vozilu koje je na raskrsnici te ulice zaustavljeno od strane policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu.

L. V. se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora od tri do 12 godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor okrivljenom zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Takođe je predloženo da sud okrivljenog kazni po zakonu, izrekne mu mere bezbednosti oduzimanje predmeta i obavezno lečenje narkomana, kao i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike