Najnovije informacije iz Bora: Direktor "Vodovoda" podneo ostavku! Objasnio je i zašto (FOTO/VIDEO)

08.04.2024 | 12:47 >> 14:11

Goran Pavić, podneo je jutros ostavku na tu funkciju iz moralnih razloga

Copyright 24sedam

Direktor Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod" iz Bora Goran Pavić, podneo je jutros ostavku na tu funkciju.

Prema nezvaničnim saznanjima Pavić je ostavku podneo iz moralnih razloga i to nakon što su dvojica zaposlenih radnika uhapšena zbog sumnje da su učestvovala u ubistvu devojčice Danke Ilić.

 

 

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić juče je nastavljena i u kanjonu Lazarove reke i u Lazarevoj pećini kod Zlota, gde postoje jame i ogromne strme stene koje i do danas nisu istražene.

Pregledani su i kilometri priobalja Zlotske reke.

Goran Pavić kasnije se oglasio za medije. POGLEDAJ GALERIJU

- Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP „Vodovod“ Bor, s obzirom da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilom u toku obavljanja radnog zadatka – navodi Pavić.

Direktor „Vodovoda“ najavio je i da će pokrenuti krivične postupke i protiv drugih odgovornih „za propuste, činjenje i nečinjenje“.

On je u svoje lično ime i u ime svog kolektiva uputio najdublje saučešće roditeljima, porodici, prijateljima porodice, ali i građanima Bora i Srbije zbog tragične smrti Danke Ilić, ali i istakao da se ograđuje od postupaka i radnji osumnjičenih.

- JKP „Vodovod“ i ja lično ograđujem se se u svakom pogledu kako krivičnom, tako i materijalnom od postupaka i radnji osumnjičenih radnika – dodao je Goran Pavić.

Sve najnovije informacije iz istrage o smrti male Danke Ilić pročitajte i u našem blogu UŽIVO. 

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam