Preminula žena upucana kod Preševa: Posle mesec dana borbe za život podlegla povredama

08.04.2024

08:21

0

Niški lekari su učinili sve, ali su izuzetno teške povrede bile kobne

Preminula žena upucana kod Preševa: Posle mesec dana borbe za život podlegla povredama
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Žena V.J. (30) iz Velike Drenove kod Trstenika, koja je ranjena iz vatrenog oružja kod Preševa kada je posle svađe u automobilu na nju pucao muškarac koji je potom izvršio samoubistvo, podlegla je teškim povredama u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu, saznaje "Blic".

Ona je ranjena u noći između 7. i 8. marta a podlegla je povredama juče, posle tačno mesec dana borbe za život. Niški lekari su učinili sve da joj spasu život ali su izuzetno teške povrede bile kobne.

- Pacijentkinja V.J. (30), koja je 8. marta, zbog rana zadobijenih vatrenim oružjem, iz ZC Vranje dovezena u UC UKC Niš i nakon hirurškog zahvata bila hospitalizovana na Klinici za anesteziju, uprkos svim naporima lekara niškog Univerzitetskog kliničkog centra, juče je podlegla povredama - potvrđeno je "Blicu" u UKC Niš.

Ona je nakon ranjavanja i zbrinjavanja u bolnici 8.marta pola časa posle ponoći u Vranju prebačena u UKC Niš gde je operisana i hospitalizovana.

Podsetimo, muškarac (52) koji je pucao na nju je državljanin Makedonije albanske nacionalnosti iz Tetova. Makedonski državljanin ranio je iz vatrenog oružja prvo ženu, a potom pucao u sebe. On je podlegao povredama, a pucnjavi je prethodila svađa. Motivi ubistva i samoubistva nisu poznati.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike