Igor iz Beča prepoznao Rumunke sa snimka, za 24sedam otkrio: Juče su bile kod mene, znam tu devojčicu još kad je bila beba

04.04.2024

08:40

1

Pre par dana objavljen je snimak koji je digao javnost na noge

Igor iz Beča prepoznao Rumunke sa snimka, za 24sedam otkrio: Juče su bile kod mene, znam tu devojčicu još kad je bila beba
Copyright Austria Polizei

Nakon saopštenja austrijske policije rano jutros da na snimku iz Beča nije nestala Danka Ilić, Igor S, Srbin iz Beča, oglasio se za portal 24sedam i ispričao da poznaje dve žene sa snimka.

On radi kao frizer u austrijskoj prestonici i tvrdi da su dve državljanke Rumunije njegove mušterije već godinu dana. 

- Gospođa dolazi svakih 4,5 nedelja kod mene u frizerski salon. Nekad sama, ali je par puta došla sa majkom i malom devojčicom. Juče je bila kod mene u salonu sa devojčicom i majkom ali nisam odmah shvatio da se o njima radi, jer na snimku koji kruži internetom, ne vidi im se lepo lice. Tek kada su otišle iz salona shvatio sam da su to one i odmah sam pozvao policiju. Policija je došla i sve sa im rekao što znam o njima. Rekao sam im da mala devojčica, nažalost, nije Danka, jer devojčicu znam još kad je bila mala beba, jer sam je viđao nazad godinu dana sa majkom - objašnjava Igor S.

Kako dodaje, predao je snimak policiji sa sigurnosnih kamera iz salona gde se one vide.

Podsetimo, pre par dana objavljen je snimak koji je digao javnost na noge. Na snimku su bile dve žene, Rumunke, a sa njima se sumnjalo da je nestala devojčica Danka Ilić iz Bora. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike