"Sina i snaju nisam video od juče, a sa prijateljima se ne čujem": Deda nestale Danke (2) čeka da mu jave da mu je unuka pronađena

28.03.2024

22:06

0

Dankin deda je juče rekao da sumnja da je njegova unuka kidnapovana i da je bugarska granica veoma blizu što bi moglo da pogoduje otmičarima

"Sina i snaju nisam video od juče, a sa prijateljima se ne čujem": Deda nestale Danke (2) čeka da mu jave da mu je unuka pronađena
Potraga za Dankom Ilić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

"Od kada su sin i snaja juče otišli u policiju da daju izjavu nisam se ni video ni čuo sa snajom i sinom. Nisam se čuo ni sa prijateljima od kada je Danka nestala", kaže Milan Ilić deka nestale Danke Ilić (2).

Deda Milan, posle više od 48 sati od kada je devojčica nestala kaže da i dalje nema nikakvih novih informacija o nestanku unuke.

- Čekam - kratko je rekao.

Na pitanje da li ima nade da će sve biti dobro, da će naći Danku, kaže: "Da, imam, čekam informacije od policije. Snaja i moj sin otišli su na informativni razgovor tamo. Ja ne mogu se čujem sa njima, ni sa jednim, ni sa drugim. Nisam ih video kada su završili informativni razgovor juče. Nisam se čuo ni sa prijateljima, ni sa kim od kada je Danka nestala, zbog istrage, dok se ona ne završi - kaže deka nestale Danke Ilić, piše "Blic".

On se osvrnuo i na bagere koji su čistili imanje.

- To nije moje, to je od mojih prijatelja, od snajkinih roditelja - kazao je on.

Dankin deda je juče rekao da sumnja da je njegova unuka kidnapovana i da je bugarska granica veoma blizu što bi moglo da pogoduje otmičarima.

 Policija je saopštila da nastavlja intenzivan operativni rad radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta. Devojčica je nestala u utorak, u naselju Banjsko polje kod Bora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike