Osumnjičeni za zlostavljanje i mučenje sina biznismena: Petorica uhapšena, oteli mu i lančić, sat i telefon!

18.03.2024

14:50

0

Autor: Mi. S.

M. K. A. (24), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (23) i M. L. (22), osumnjičeni su za zlostavljanje i mučenje

Osumnjičeni za zlostavljanje i mučenje sina biznismena: Petorica uhapšena, oteli mu i lančić, sat i telefon!
Ilustracija - Copyright MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su M. K. A. (24), R. T. (20), L. J. (24), L. T. (23) i M. L. (22), zbog sumnje da su izvršili krivično delo zlostavljanje i mučenje.

M. K. A. i R. T. su, kako se sumnja, u toku noći između 16. i 17. marta ove godine prisilili dvadesetjednogodišnjeg muškarca da uđe u automobil i odvezli ga u jedan stan u Vršcu, u kojem su ga tukli i oteli mu zlatni lančić, ručni sat i mobilni telefon, pa se sumnjiče i za krivična dela protivpravno lišenje slobode i razbojništvo u saizvršilaštvu.

U stan su potom ušli i L. J., L. T i M. L. koji su, kako se sumnja, zadali više udaraca dvadesetjednogodišnjaku, a L. J. se sumnjiči da mu je pretio tražeći da mu isplati 1.000
evra,
pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za iznudu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Vršcu.

Sn poznatog biznismena iz Vršca  da podsetimo, juče popodne došao je u lokalnu policijsku stanicu i prijavio da je bio otet.

- Muškarac je do detalja ispričao ko ga je zašto oteo, kao i vreme i mesto navedenog događaja. Policija je odmah reagovala i privela četvoricu muškaraca - rekao je izvor iz istrage.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike