Ni unuk je nije otreznio: Porodica ima specijalan nadimak za ženu ubicu iz Požege (FOTO)

14.03.2024

11:40

0

Autor: 24sedam

Za Sanelu porodica ima specijalan nadimak

Ni unuk je nije otreznio: Porodica ima specijalan nadimak za ženu ubicu iz Požege (FOTO)
Copyright Printscreen/Facebook/S.S.

Sanelu S. (45), surovog ubicu muža, svi u porodici zovu Matora. Ova žena ubica, nasilna i sklona pijanstvima, sinoć je posle svađe nožem usmrtila supruga Miroslava (55) u njihovom porodičnom domu u selu Prijanovići kod Požege.

O Saneli niko nema dobrih reči. Od kada je stupila u brak sa Miroslavom, nesrećniku je samo donosila probleme.

- Često je pila. Ne pila, nego se žestoko opijala. A kada bi je uhvatio alkohol, onda bi bila nepodnošljiva. Jadni naš Miroslav... - svedoče meštani sela.

Printscreen/Facebook/S.S.
Sanela prošle godine dobila unuka

Prve informacije govore da je Sanela i u noći ubistva bila pod dejstvom alkohola. Šta je bio povod sa svađu među supružnicima, još se ne zna. Pominje se da su se posvađali oko rakije. Deo meštana objašnjava da se Sanela naljutila na Miroslava jer je došao praznih šaka iz komšiluka gde ga je poslala da pozajmi novac kako bi joj kupio alkohol. Uzela je tanjir, pribor za jelo, a posle i nož.

Ovo su samo nagađanja, jer Sanela, pošto je bila pod dejstvom alkohola, policiji nije mogla da ispriča šta se dogodilo u porodičnom domu.

Printscreen/Facebook/M.S.
Miroslav bio stalna meta supruge

- Bila je napadna, nesnosna... Opasna žena. Naš Miroslav je svakodnevno bio njena meta. On je žrtva porodičnog nasilja. Ko zna kroz šta je sve prolazio kada bi ga se dočepala pijana Sanela - navode meštani, i objašnjavaju da je pre Miroslava bila u braku i da ima decu.

Miroslav, međutim, nikada nije hteo da prijavi policiji 10 godina mlađu suprugu. Plašio se, kažu, da bi ga odmah napustila, ili se možda čak i ubila. Njih dvoje, inače, nisu imali decu.

Nedavno je Sanela postala baba i voli unuka.Komšije su mislile da će prinova u familiji da je odvuče od alkohola. Ali, nije...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike