UZNEMIRUJUĆE Jezivi detalji o dečaku koji je zaklao 12 jaganjaca: Komšiji ubio 10 kokošaka, maltretirao i pse, ali to nije sve!

12.03.2024

14:16

0

Autor: 24sedam

Maloletnik, koji je ovaj zločin počinio bez ikakvog povoda, živi sa dve sestre i bolesnim ocem

UZNEMIRUJUĆE Jezivi detalji o dečaku koji je zaklao 12 jaganjaca: Komšiji ubio 10 kokošaka, maltretirao i pse, ali to nije sve!
Ilustracija - Copyright Profimedia/Pixabay

Dečak M. Ž. (13), koji je u ponedeljak popodne počinio masakr nad jaganjcima u vršačkom selu Markovac, već je činio slična dela u poslednjih nekoliko meseci.

Oštećeni ovčar Predrag Tadić, inače vlasnik farme na kojoj dečak i njegova porodica žive oko dve godine, izneo je šokantne detalje o nasilničkom ponašanju ovog maloletnika.

 

Facebook/Predrag Pedja Tadic/Pixabay
Predrag Peđa Tadić

 

- Nedavno je jednom komšiji ubio 10 kokošaka. Maltretirao je i naše pse, bolesnoj komšinici stalno zvonio na vrata. Jednom ga nije bilo 24 sata, a kada se vratio kasno uveče, džepovi su mu bili puni lovačkih patrona i petardi. I u školu u susednom selu Gudurica, koju pohađa, jednom je odneo veliki nož, jer su ga, kako kaže, druga deca maltretirala - kaže Tadić za "Novosti". 

Uznemirujući sadržaj: 

O svakom pojedinačnom slučaju je obaveštavao Centar za socijalni rad, međutim, kako on ističe, svaki put su mu rekli da "ne mogu da reaguju, jer ti slučajevi nisu bili prijavljeni policiji".

Dečak živi sa dve sestre 

Kako Informer saznaje, maloletnik, koji je ovaj zločin počinio bez ikakvog povoda, živi sa dve sestre i bolesnim ocem. Majka ga je još ranije napustila.

Zbog teških uslova za život, obe sestre su bile prinuđene da rade i to upravo kod Predraga Tadića, čoveka čije je ovce maloletnik pobio.

U međuvremenu M. Ž. je prevezen u Klinički centar Vojvodine na Kliniku za psihijatriju, odeljenje za dečiju psihijatriju i adolescentsku psihijatriju.

Uviđajem je utvrđeno da niko od porodice maloletnika ne poseduje oružje, te da je zločin izvršen sekirom koja je zaplenjena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike