Hitno saopštenje MUP-a: Ovo su novi detalji zločina u Rumi

08.03.2024

09:43

0

Autor: 24sedam

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su V. S. (49), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo

Hitno saopštenje MUP-a: Ovo su novi detalji zločina u Rumi
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Facebook

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su V. S. (49), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Kako se sumnja, on je u noći između 3. i 4. marta, lišio života šezdesetsedmogodišnjeg Zorana Obradovića, u njegovoj kući u Rumi.

Takođe se sumnja, da je nakon toga, uzeo njegov automobil i dao ga četrdesettrogodišnjem muškarcu na području Sremskih Karlovaca, protiv kojeg će biti podneta krivična prijava za krivično delo prikrivanje.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Foto: Printskrin/Zoran Ilija Obradović
 

Podsetimo, Zoran je ubijen u Rumi, a njegovo telo pronađeno je u dvorištu njegove kuće. 

Na njegovom Facebook profilu u opisu stoji da je ubijeni Zoran "Privatnik & Muzičar & Boss", a na njegovom profilu okačene su i njegove brojne fotografije sa gitarama, ali i omiljenom rasom pasa.

On je bio odgajivač dobermana, i to visokorangiranih u svetu pasa. Takođe, Zoran je bio i vlasnik popularnog kafića "Flojd", koji se nalazi svega nekoliko metara od njegove kuće. 

Kako je 24sedam ranije pisao, njega su komšije poslednji put videle pre nekoliko dana i svi su za njega rekli da je bio pristojan i fin čovek.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike