"Preklinje te majka u suzama, javi se ako vidiš ovo": Kristina (15) nestala, Dragana objavila potresnu poruku! (FOTO)

05.03.2024

10:48

0

Autor: Mi. S.

"Ne boj se sine moj, majka je uz tebe i tvoj otac, ne mogu više da izdržim ovo iščekivanje zlato majkino, javi se majci", napisala je Dragana

"Preklinje te majka u suzama, javi se ako vidiš ovo": Kristina (15) nestala, Dragana objavila potresnu poruku! (FOTO)
Kristina Radomirović - Copyright Foto: Printskrin facebook/Dragana Jovana Radomirovic

Kristina Radomirović (15) iz Žitišta nestala je u subotu u 22 časa kada je otišla iz kuće hraniteljske porodice u kojoj je smeštena. Nestanak devojčice je prijavljen u nedelju, a o svemu je obavešten i Centar za socijalni rad.

Dragana, Kristinina majka, objavila je na društvenim mrežama potresnu poruku u kojoj moli ćerku da joj se javi.

 

 

"Mamin anđeo, mamino zlato, ti znaš da te voli majka tvoja, i otac tvoj, tvoja braća, tvoja sestrica, molim te sine, preklinje te majka u suzama, javi se svojoj majci, ako vidiš ovu poruku. Ne boj se sine moj, majka je uz tebe i tvoj otac, ne mogu više da izdržim ovo iščekivanje zlato majkino, javi se majci, ne boj se nikoga, evo kune ti se majka sine da će te kući vratiti i nikad niko te više neće odvesti od nas veruj svojoj majci sine moj", napisala je neutešna majka.

Ovo nije Kristinin prvi nestanak. Ona je nestala  2. novembra prošle godine kada je poslednji put bila viđena tog dana u Žitištu ispred prodavnice. Tada je na sebi imala prsluk braon boje, plave farmerke, crvenu rolku i bele patike. Ubrzo je pronađena i prebačenu u hraniteljsku porodicu odakle je sada ponovo nestala. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike