"Igore, brate, nisi smeo...": Prijatelji ubijenog muškarca iz Vladimiraca se opraštaju

04.03.2024

10:28

0

Nakon tragične vesti, prijatelji ubijenog opraštaju se od njega na društvenim mrežama

"Igore, brate, nisi smeo...": Prijatelji ubijenog muškarca iz Vladimiraca se opraštaju
Copyright Printskrin/facebook

Igora T. (37) iz Vladimirca kod Šapca, nakon svađe ubio je otac Milutin T. (64) na njivi iza njihove kuće. Nakon tragične vesti, prijatelji ubijenog opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Podsetimo, zločin se dogodio oko 16.30 sati na njivi koja se nalazi odmah iza porodičnog imanja. Igor T. je od posledica odmah preminuo, a osumnjičeni otac kada je video šta je napravio pucao sebi u glavu, ali je kolima Hitne pomoći prevezen u šabačku bolnicu gde je jutros preminuo.

- Kažu sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se ceo život pitati koji je to razlog... Zašto ode tako rano. Počivaj u miru drug moj, i nikad te neću zaboraviti - napisala je prijateljica ubijenog i okačila njegovu fotografiju dok peca.

Ispod ove fotografije nizali su se tužni komentari, a jedan od njih glasi: "Igore, brate, nisi smeo da nastaviš da piješ! Čovek se trudio da ti pomogne, i više nije izdržao pa ti je presudio, nije smeo tako, ali sad je gotovo..."

24sedam/Pixabay
 

Kako su nam rekle komšije, Igor i njegov otac nisu bili u dobrim odnosima, jer Igor nije želeo da prihvati činjenicu da ga je otac poslao da se leči od alkohola.

- Igor se ljutio na oca što ga je prijavio i naterao da ide da se leči od alkohola. Delovalo mu je to kao izdaja. Nije to želeo da prihvati. Pre desetak dana je došao sa lečenja iz Beograda, ali ubrzo je opet počeo da ide po lokalnim birtijama i lokalima gde se pre opijao i malo, pomalo počeo je opet da pije - kaže meštanin sela za "Kurir" i dodaje:

- Milutin je bio ljut zbog toga, i to je sigurno jedini razlog zašto su se svađali, mada da ne grešim dušu i Milutin je voleo da popije. Dobri su to ljudi, ali kad popiju, nisu baš kako treba alkohol im pomuti razum, nije isključeno ni da su juče bili pijani.

Ubijeni Igor T. je samo nekoliko sati pre nego što je ubijen na svom profilu na društvenoj mreži objavio majicu na koj piše: "Ko sme taj može, ko ne zna za strah taj ide napred! Živojin Mišić."

- Umori čoveka samoća, četri zida bezbroj misli što se roje, pitanje gde su oni što rekoše da nas vole... - napisao je pre mesec dana ubijeni.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog jezivog ubistva.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike