Nastavlja se suđenje Urošu Pašajliću koji je držao ćerku u kadi u stanu na Zvezdari: Danas svedoči majka devojčice

19.02.2024

10:53

0

Nakon što se nije pojavila na prošlom ročištu sudija je naveo i da će se pozvati svedoka kod koga se Pašajlić krio nekoliko dana pre nego što je uhapšen

Nastavlja se suđenje Urošu Pašajliću koji je držao ćerku u kadi u stanu na Zvezdari: Danas svedoči majka devojčice
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/MUP

Nastavlja se suđenje Urošu Pašajliću (39) koji je maloletnu ćerku držao zaključanu u stanu na Zvezdari, u kojem je devojčica spavala okružena smećem u kadi.

Danas bi trebalo da svedoči devojčicina majka Nevena T. koja se prethodnom ročištu nije pojavila.

Naime, Nevena T., majka sada devetogodišnje devojčice koju je, kako se sumnja, otac Uroš Pašajlić  zlostavljao i zanemario,  trebalo bi da svedoči danas u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. 

Ustupljena fotografija
 

Nakon što se nije pojavila na prošlom ročištu sudija je naveo i da će se pozvati svedoka kod koga se Pašajlić krio nekoliko dana pre nego što je uhapšen.

Podsetimo, Nevena T. je u istrazi izjavila da dete nije videla šest meseci pre nego što je devojčica zatečena u jezivom stanju u kadi stana u beogradskom naselju Mirijevo u martu.

Kako je objasnila, da je znala sve to sigurno bi slučaj prijavila policiji.

Ona je tada objasnila da je sa Urošem u braku bila od 2010. do 2015. i da im je dete po rođenju oduzeto, jer je ona bila osuđivana za nasilje u porodici prema svojoj majci. Sud je, kako je tada objasnila, odlučio da starateljstvo na devojčicin "treći ili četvrti rođendan dodeli ocu".

Facebook/Facebook/Urosh
 

Devojčica je bila zaključana u stanu duži vremenski period, a jeziv slučaj otkriven je u martu prošle godine kada je policija, po prijavi Pašajlićeve devojke, ušla u stan pronašla devojčicu iznemoglu i neuhranjenu.

Devojčica je potom prebačena u bolnicu. Nakon oporavka data je na usvajanje i sada srećno živi u normalnoj porodici. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike