Diler u Preljini "pao" drogiran i bez vozačke: Policija mu u stanu pronašla veliku količinu narkotika!

14.02.2024

12:16

0

U "sitroenu" kojim je upravljao I. A. policija je pronašla tri kesice sa oko 16 grama praha za koji se sumnja da je kokain

Diler u Preljini "pao" drogiran i bez vozačke:  Policija mu u stanu pronašla veliku količinu narkotika!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Inspektori čačanske policije u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su I. A. (1982) iz Čačka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi, policija je pronašla 10 paketića sa 883,7 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, četiri paketića sa oko 887 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, 68,7 grama bele praškaste materije za koju se sumnja da je kokain, kao i vagicu za precizno merenje - potvrđeno je u PU Čačak.

Prethodno, policija je u Preljini, u "sitroenu" kojim je upravljao I. A. pronašla tri kesice sa oko 16 grama praha za koji se sumnja da je kokain.

Utvrđeno je i da je I. A. vozio pod dejstvom amfetamina i bez vozačke dozvole, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu bić priveden Višem tužilaštvu u Čačku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike