Meštani Dolova o pogibiji majke četvoro dece: "Nije ni reč rekao kada je video da je to njegova rođaka"

09.02.2024

22:01

0

Do tragedije je došlo u blizini OŠ "Aksentije Maksimović", kod autobuske stanice, u Dolovu, kada je mlada majka spuštajući se niz nizbrdicu podletela pod traktor

Meštani Dolova o pogibiji majke četvoro dece: "Nije ni reč rekao kada je video da je to njegova rođaka"
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Jelena P. (30), majka četvoro dece iz Dolova kod Pančeva nastradala je juče nešto posle 17 sati u saobraćajnoj nesreći, kada je vozeći bicikl podletela pod traktor kojim je upravljao njen teča. Nesrećna žena preminula je na licu mesta.

Do tragedije je došlo u blizini OŠ "Aksentije Maksimović", kod autobuske stanice, u Dolovu, kada je mlada majka spuštajući se niz nizbrdicu podletela pod traktor koji je bio propisno osvetljen.

- Jelena je krenula ka školi, najstarije dete joj je bilo druga smena. Taj put je bregovit, ona se spuštala niz ulicu i podletela pravo pod točkove traktora. Očigledno da iz nekog razloga nije mogla da ukoči, sudbina. Celo selo priča o nesreći, niko još uvek ne može da poveruje na koji način je Jeca izgubila život - navode meštani za.

Prebledeo je kada je video da je to njegova rođaka

Kako su nam ispričali, traktor je točkovima prešao preko Jeleninog tela.

- Scene su bile jezive, komšija koji je bio za volanom nije mogao da veruje šta vidi. Nije ni reč rekao, prebledeo je kada je video da je to njegova rođaka. Žena je nepomično ležala u lokvi krvi, a on nije mogao da se pomeri. Velika tragedija. Ne mogu ni da zamislim kako je njemu, ali nije čovek kriv - objašnjavaju meštani.

Napominje i da se sve odigralo u blizini škole, te da je na licu mesta bio i veliki broj dece i roditelja.

- Deca su bila prestravljena, čim su izašli iz škole ugledali su tu scenu strave. Vrištali su i plakali, ne znam šta je bilo sa njenim detetom po koje je krenula u školu - dodaju oni.

Printscreen/Društvene mreže
 

Sagovornik napominje i da najstarije dete ide u prvi razred, te da su deca u jednom danu ostala bez majke.

- To su sve mala deca, ne znam ni da li će je se sećati. Bila je mlada majka sa četvoro dece, zaista velika tuga. Mi ne možemo da spavamo od tih scena koje smo juče videli i doživeli. Teča nesrećne žene plakao je kao kiša, nije mogao da dođe sebi - zaključuju neutešni meštani.

Podsetimo, majka četvoro dece Jelena P. (27) poginula je juče nešto posle 17 sati, u Dolovu, kod Pančeva, kada je vozeći bicikl podletela pod traktor koji je pregazio i na mestu usmrtio.

Kako se udes dogodio u blizini Doma zdravlja osoblje iz ove ustanove je odmah priteklo u pomoć, a ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći ali nažalost mladoj majci nije bilo spasa.

 

 

Policija je na licu mesta obavila uviđaj i pokrenuta je istraga kako bi se utvrdile sve činjenice ove velike tragedije.

Oglasilo se i tužilaštvo u Pančevu

Povodom teške nesreće u kojoj je poginula mlada majka oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu. Kako navode, do nesreće je došlo kada je Jelena P. koja je upravljala biciklom i kretala se sporednim putem, dolaskom do glavnog puta nije ustupila prvenstvo prolaza vozaču traktora koji se kretao se Ulicom kralja Petra I u smeru ka Pančevu i koji ju je prednjim delom traktora udario.

- Po nalogu OJT Pančevo, PU Pančevo izvršila je uviđaj saobraćajne nezgode u prisustvu dežurnog javnog tužioca, koji je naložio vršenje obdukcije preminule, vanredni tehnički pregled traktora, uzimanje krvi i urina od vozača traktora - navodi se u saopštenju, piše "Blic".https://www.blic.rs/vesti/hronika/komsije-majke-cetvoro-dece-koja-je-biciklom-podletela-pod-traktor-koji-je-vozio-njen/nygr4wx

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike