Otac preminule bebe iz Paraćina pre 14 godina doživeo stravičnu tragediju: "Kao da se ta porodica kamenjem na boga gađala"

07.02.2024

22:44

0

Lekari u Tiršovoj i pored nadljudskih napora nisu uspeli da se izbore za život dečačića, koji je u tu bolnicu prebačen odmah nakon pada iz Opšte bolnice u Paraćinu

Otac preminule bebe iz Paraćina pre 14 godina doživeo stravičnu tragediju: "Kao da se ta porodica kamenjem na boga gađala"
Ilustracija - Copyright Pexels

Četvoromesečna beba muškog pola, koja je 29. januara oko 22 sata u Paraćinu pala sticajem nesrećnih okolnosti sa prvog sprata zgrade u podrum, preminula je u Beogradu u Univerzitetskoj dečjoj klinici.

Lekari u Tiršovoj i pored nadljudskih napora nisu uspeli da se izbore za život dečačića, koji je u tu bolnicu prebačen odmah nakon pada iz Opšte bolnice u Paraćinu.

Naložena je obdukcija, nakon čega će se znati koje je sve povrede beba imala i tačan uzrok smrti.

Podsetimo, stravičan događaj koji je po drugi put unesrećio porodicu Đ., raseljenu davno sa Kosova, dogodio se u prisustvu roditelja preminule bebe, kada je njen deda po ocu, Momčilo Đ, izneo bebu sa nosiljkom iz automobila i krenu stepeništem ka stanu u kom su živeli u jednoj od zgrada u paraćinskom naselju Jagodnjak. Želeći da bebi namesti ćebence koje joj je pokrilo lice, deda je nosiljku za trenutak prislonio na gelender,nakon čega je beba ispala i završila u podrumu zgrade, proletevši kroz prolaz između stepeništa.

Pre 14 godina u porodici se desila stravična tragedija

Ova stravična tregedija podsetila je na još jedan užas koji je doživela ista porodica pre 14 godina u iznajmljenoj kući u Glavici, gde su tada živeli. Otac upravo preminule bebe izgubio je u požaru brata i sestru, blizance koji su tada imali samo tri godine.

On je tada imao 11 godina i nalazio se u drugom delu kuće, pa je izbegao tragediju i ostao nepovređen.

- Kao da se ta porodica kamenjem na boga gađala - bio je komentar jednog od komšija nakon što je čuo da je nesrećna beba preminula, pišu "Novosti".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike