Majka bebe koja je umrla od gušenja: Podojila sam sina i legla da spavam. Ujutru nije disao

21.09.2020

07:38 >> 18:40

0

Majka bebe koja je umrla od gušenja: Podojila sam sina i legla da spavam. Ujutru nije disao
Copyright Foto:ATAImages/Antonio Ahel

Beba koja je pronađena mrtva u selu Zagajica kod Vršca najverovatnije je umrla od mehaničkog gušenja tokom dojenja, saznaje “Blic”.

Prema prvim informacijama, sumnjalo se i na ubistvo, ali nisu pronađeni tragovi nasilja.

U okviru predistražnog postupka Više javno tužilaštvo u Pančevu naredilo je da se izvrši sudsko-medicinska obdukcija beživotnog tela radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.
Podsećamo, Hitna pomoć iz Vršca prijavila je policiji da je u selu Zagajica u jednoj kući konstatovana smrt bebe od mesec dana.

Dežurni lekar konstatovao je smrt i ustanovio da na telu nema povreda koje bi ukazivale da je reč o nasilnoj smrti. Na lice mesta izašli su i policajci iz PS Vršac koji su obavili uviđaj.

Roditelji bebe su S. G. i S. S., a majka je maloletna. Ona je za “Kurir” ispričala da je dečak oko dva sata zaplakao, a ona je ustala da ga podoji i stavila ga je u krevet pored sebe. Potom je zaspala i ustala oko šest ujutru da isprati muža na posao. Tada je primetila da dete ne diše. Odmah je obavestila muža i ostatak porodice. Obaveštena je i Hitna pomoć, ali, prema rečima nesrećne majke, dežurni lekar joj je samo izjavio saučešće.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike