Ubicu navijača u Borči dovezao saučesnik? Krije se u štek-stanu, uz njega i pomagači!

03.02.2024

16:37

0

Policija još traga za napadačem koji je ubio Jovana Milovanovića (22) i ranio Bora J., a nije nađen ni nož

Ubicu navijača u Borči dovezao saučesnik? Krije se u štek-stanu, uz njega i pomagači!
Jovo Milovanović i mesto njegovog ubistva - Copyright 24sedam Društvene mreže

Beogradska policija i dalje traga za napadačem koji je u četvrtak uveče brutalno nožem ubio navijača Partizana Jovana Milovanovića (22), a njegovog prijatelja Boro J. (22) ranio na parkingu u naselju Borča. Ne isključuje se mogućnost da ga je saučesnik dovezao, a posle zločina obojica su pobegla vozilom.

Ubistvo se dogodio u četvrtak oko 19.10 časova u ulici Severina Bjelića gde su se žrtve i ubica našli po dogovoru. Jovan i Boro stigli su crnim "audijem". Nakon svađe dogodilo se ubistvo, a napadač je pobegao sa mesta zločina. Ekipa Hitne pomoći uzaludno je pokušavala reanimaciju, a Jovan je preminuo oko 19.40 sati. Lakše ranjeni Boro prevezen je u boilnicu. On je odbio saradnju sa policijom.

24sedam/Mira Stojadinović
Policijski uviđaj posle zločina u Borči

Prema dosadašnjim operativnim saznanjima, istražitelji sumnjaju da su mladići odlučili da se sastanu baš ispred zgrade koja nema video-nadzor, a kako ništa ne bi snimile kamere. Sumnja se i da su žrtve i osumnjičeni planirali da se obračunaju hladnim oružjem. Tu tezu potvrđuje i činjenica da je policija u "audiju" žrtava pronašla nož i bejzbol palicu.

Spekuliše se i dalje oko motiva zločina. I žrtve i ubica pripadali su istoj frakciji navijača Partizana. Zbog toga se veruje da je glavni motiv sukob oko narkotika.

Nije pronađen ni nož kojim je počinjeno ubistvo, što ukazuje na to da ga je napadač odneo sa sobom posle krvavog pira.

Češlja se svaki deo ovog naselja kako bi se prikupilo što više informacija koje bi bile od koristi u daljoj istrazi. Inspektori su nakon uviđaja koji je trajao satima tog dana, krenuli u obilazak obližnjih zgrada kako bi snimcima sa nadzornih kamera uspeli da utvrde putanju kretanja napadača.

Napadač je, prema opisu očevidaca, star oko 25 godina, visok je između 175 i 180 centimetara, a na sebi je imao crnu jaknu i sivu trenerku. Sumnja se da se krije u nekom štek-stanu i da ima pomagače.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike