Ranjeni iz Borče neće da sarađuje sa policijom: Traga se za ubicom i nožem!

02.02.2024

09:38

0

Autor: Mi. S.

Boro J. (22), prema nezvaničnim informacijama, odbio je saradnju sa policijom, a i od jutros inspektori su na mestu ubistva

Ranjeni iz Borče neće da sarađuje sa policijom: Traga se za ubicom i nožem!
Policijski uviđaj posle zločina u Borči - Copyright 24sedam

Boro J. (22), koji je ranjen sinoć u Ulici Severina Bjelića u beogradskom naselju Borča i kome je pomoć ukazana u Urgentnom centru, kako nezvanično saznajermo, ne želi da sarađuje sa policijom i nije hteo da odgovori na pitanja da li poznaje napadača i o kome je reč. Drugi mladić, Jovan M. (22), podlegao je povredama sinoć u 19.40, uprkos pokušaju reanimacije lekara Hitne pomoći.

Krvavi obračun, da podsetimo, dogodio se u 19.10, a dvojica mladića dovezla su se crnim "audijem". Tu je izbio sukob sa napadačem koji je izvadio nož i izbo po vratu, grudima i stomaku Jovana M., dok je Boro J. navodno zadobio posekotinu na ruci. Posle zločina, napadač je pobegao i policija i dalje traga za njim.

24sedam/Mira Stojadinović
Policijski uviđaj posle ubistva Jovana M. u Borči

Kako se sinoć moglo čuti od žitelja Borče, napadač je star oko 25 godina, visok je između 175 i 180 centimetara, a na sebi je imao crnu jaknu i sivu trenerku.

- Niko iz kraja ne poznaje ubijenog ni ovog momka koji je ranjen. Priča se da je motiv obračuna sukob oko droge i da su se tu sastali. Čuo sam i priče da je pozadina i navijačke prirode, ali zaista ne znam. Strašno je to što se dogodilo - rekao je za 24sedam jedan od žitelja Ulice Severina Bjelića.

Tokom policijskog uviđaja, inspektori su pretraživali automobil kojim su se dovezli Jovan M. i Boro J., a prema nezvaničnim saznanjima, pronašli su nož i bejzbol palicu u vozilu. Od jutros, inspektori su ponovo na mestu zločina i pretražuju čitav kraj, jer se, osim za napadačem, traga i za nožem kojim je počinjeno ubistvo.

Detaljnije informacije, kao i motiv ovog krvoprolića, znaće se po okončanju policijske istrage koja je u toku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike