Velika prevara u Smederevu: Lažna službenica uzela 1.000 evra, pa prebili supružnike

03.02.2024

15:07

0

Autor: 24sedam

Mladenovčanka N. B. uhapšena sa D.Z. i I.G.

Velika prevara u Smederevu: Lažna službenica uzela 1.000 evra, pa prebili supružnike
Copyright Profimedia

Žena N.B. (26) iz Mladenovca uhapšena je u Smederevu jer se lažno predstavljala kao službenica Ministarstva poljoprivrede i tako od jednog bračnog para uzela 1.000 evra kako bi im navodno izdejstvovala subvencije.

Ona je uhapšena zbog sumnje da je izvršila krivična dela prevara i lažno predstavljanje, dok su se njeni sugrađani D. Z. (31) i I. G. (21) našli iza brave zbog sumnje da su ugrozili sigurnosti nasilničkim ponašanjem.

- Mladenovčanka N. B. je, kako se sumnja, lažno se predstavljajući kao službenica Uprave za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, sa bračnim parom iz okoline Smedereva ugovorila sastanak u jednom motelu. Tamo im je u petak uzela 1.000 evra kako bi im, navodno, izdejstvovala ubrzano dodeljivanje poljoprivrednih subvencija - precizirano je iz PU Smederavo.

Osumnjičeni D. Z. i I. G. se terete da su oštećenima, po izlasku iz motela na parking, zadali više udaraca, nakon čega su se sa N. B. automobilom udaljili u nepoznatom pravcu.

Osumnjičena N. B. je sprovedena osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok su D.Z. i I.G. zadržani do 48 časova, u kom roku će i oni, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Smederevu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike