Očuh nije silovao pastorku (16): Obustavljena istraga protiv vozača GSP

02.02.2024

16:35

0

Profesionalni vozač B. N. (65) iz sela Moravac neće odgovarati za seksualno zlostavljanje pastorke (16)

Očuh nije silovao pastorku (16): Obustavljena istraga protiv vozača GSP
Ilustracija - Copyright Profimedia

Profesionalni vozač B. N. (65) iz sela Moravac neće odgovarati za seksualno zlostavljanje pastorke, koja je u vreme krivične prijave protiv njega bila maloletna, jer je aleksinačko Osnovno javno tužilaštvo protiv njega obustavilo istragu zbog nedostatka dokaza.

Kako saznajemo, u toku istrage pred ovom pravosudnom institucijom i majka i ćerka su iskoristile svoje zakonsko pravo da ne svedoče protiv B. N.

- S obzirom na to da one nisu htele da ga optuže, te da majka živi sa njim u zajedničkom domaćinstvu i da drugih dokaza za optužbu nije bilo, protiv B. N. je obustavljena istraga - navodi sagovornik, upoznat sa slučajem.

Podsetimo, B. N. je uhapšen juna 2022. u Beogradu, gde je radio kao vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća, nakon što ga je supruga i majka maloletnice prijavila policiji.

Ona ga je tada optužila da je u decembru 2020. obljubio tada šesnaestogodišnju pastorku, nakon što je izašla iz kupatila, i zapretio joj da o tome nikome ne govori.

Ova priča je od početka budila sumnju i kod policije i ljudi koji su poznavali B. N. kao uglednog čoveka. Ono što ih je navodilo da ne veruju majčinim navodima, bila je činjenica da se devojka u međuvremenu udala i da je od navodnog silovanja do prijave prošlo dve godine.

Rođaci B. N. su, nakon njegovog hapšenja, govorili da ga je žena prijavila da bi mu se osvetila, jer joj je zamerio u nekim stvarima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike