Otac na „službenom“ putu: Šarić, Zvicer, Kašćelan, Kantrimen dobili decu u zatvoru, Belivuk čeka treće dete

04.08.2021

21:00 >> 21:17

0

Autor: Lj. Keković

Velja Nevolja i Marko Miljković pred hapšenje otišli na babine Zvicerovom detetu

Otac na „službenom“ putu: Šarić, Zvicer, Kašćelan, Kantrimen dobili decu u zatvoru, Belivuk čeka treće dete
24sedam/Profimedia/YouTube

Tokom nezapamćenog mafijaškog rata između dva crnogorska klana „škaljarskog“ i „kavačkog“, u kome je do sada ubijeno više od 50 osoba, vođe tih kriminalnih grupa radile su na proširenju svojih porodica.

Tako su, u razmaku od nekoliko meseci, dvojica glavni ljudi „kavačkog“ klana Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan postali očevi, dok će njihov glavni čovek u Beogradu Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, protiv koga je podignuta optužnica za najsvirepija ubistva, za dva meseca dobiti treće dete.

Pročitajte još

Pre samo nekoliko dana Slobodan Kašćelan, koji se nalazi u pritvoru zbog sumnje da je organizovao kriminalnu organizaciju koja se počinila najteža krivična dela, dobio je sina kome je dao ime Vladimir.

Slobodan Kašćelan in4s.net

Inače, za Kašćelana se u javnosti čulo kada je 2016. godine na njega pokušan atentat u Novom Sadu.

Tada je, kažu upućeni, obećao je da će “sve škaljarce zbrisati s lica zemlje, do poslednjeg”.

Šest meseci ranije, njegov najbliži saradnik Radoje Zvicer, koji je, i pored opsežne akcije hapšenja kriminalaca u Crnoj Gori, uspeo na volšeban način da pobegne iz zemlje, postao je tata.

Tamara i Radoje Zvicer Foto: Printscreen/

Nepunih mesec dana pre nego će za njim biti raspisana Interpolova poternica, Zviceru se rodilo dete, a na Svetog Jovana, 20. januara, na babine su mu došli Veljko Belivuk i Marko Miljković, koje je suparnički „škaljarski“ klan nameravao da ubije još na aerodromu u Tivtu, međutim, tu akciju osujetila je crnogorska policija.

Pljevljak Darko Šarić, kome se sudi za šverc 6.7 tona kokaina iz Južne Amerike, iza rešetaka je prošle godine postao otac, po treći put.

On iz prvog braka ima ćerku Nikolinu, dok mu je ovo drugi sin sa nevenčanom suprugom Lanom Popović.

Darko Šarić Printscreen/Youtube

Marko Milićev, koji je u julu 2014. godine vozilom “Kantrimen” usmrtio Luku Jovanovića (21) na beogradskom Brankovom mostu, a potom pobegao sa lica mesta, dobio je dete 2017. godine, dok je bio na robiji.

Naime, Milićev je oženjen i tokom bračnih poseta u zatvoru njegova supruga je zatrudnela.

Bojana Belivuk, supruga Velje Nevolje, ozloglašenog vođe navijačke grupe “Principi” koja se tereti za više stravičnih ubistava, u sedmom je mesecu trudnoće, a nedavno je napustila Srbiju sa njihovo dvoje dece i otišla u Grčku.

Veljko Belivuk Foto: Pixabay/Printscreen

Bojana je na duže vreme iznajmila luksuznu nekretninu u jednom grčkom mondenskom mestu.

Ona, navodno, namerava da se porodi u Grčkoj i najverovatnije se neće ni vraćati u Srbiju.

Pročitajte još

Prilikom hapšenja Belivuka, 4. februara, inspektori su u njegovom stanu na Zvezdari zatekli Bojanu i dvoje dece, pri čemu je ona navodno urlala od besa na muža, koji je bio vezan lisicama.

Ona je potom odvedena u policijsku stanicu kako bi dala izjavu, ali je inspektorima samo kratko poručila: “Naravno da ne želim da razgovaram sa vama.”

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti