Uhapšen pomagač iz Skadarske: Evo šta je ispričao o pucaču iz restorana

26.01.2024

11:20

0

Autor: 24sedam

Strahinja M. nije hteo da priča o pucnjavi

Uhapšen pomagač iz Skadarske: Evo šta je ispričao o pucaču iz restorana
Za njim traga policija - Copyright Sigurnosne kamere/Privatna arhiva

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Strahinja M. zbog sumnje da je 3. decembra 2023, prikrivanjem tragova, pomogao Gojku Đ. da ne bude otkriven pošto je u restoranu u Skadarskoj ulici ispalio nekoliko hitaca iz pištolja u radnika obezbeđenja D.K. i naneo mu teške povrede opasne po život.

Strahinja M. se na saslušanju branio ćutanjem, a tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda predložilo da mu se odredi pritvor. Osumnjičenom se na teret stavlja da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivčnog dela.

Gojko Đ. je nakon hapšenja saslušan 15. decembra 2023. godine zbog sumnje da je počinio teško ubistvo u pokušaju i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se nalazi u pritvoru.

Osumnjičeni je 3. decembra pokušao da ubije D.K. i pri tom doveo u opasnost život gostiju i zaposlenih. U radnika je, posle svađe, ispalio mekoliko metaka kalibra devet milimetara u stomak. Potom je ootišao do stola gde je sedeo Gojko Đ, uzeo njegova dva mobilna telefona sa stola i sakrio ih u pasažu u Kosovskoj ulici.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike