Ovo je BMW u kom je poginuo Duško kod Velikog Gradišta: Krenuo sa drugom na plivanje za Časni krst, pa sleteli u Dunav (FOTO)

19.01.2024

16:55

0

Autor: Mi. S.

Na Instagram stranici 192 objavljena je fotografija BMW, koji je izvađen iz Dunava, a u kojem je poginuo Duško Đorđević

Ovo je BMW u kom je poginuo Duško kod Velikog Gradišta: Krenuo sa drugom na plivanje za Časni krst, pa sleteli u Dunav (FOTO)
Ilustracija - Copyright Printscreen TV Pink

Duško Đorđević (32)  iz Velikog Gradišta poginuo je jutros kada je bio na mestu suvozača kada je BMW kojim je upravljao njegov prijatelj sleteo u hladan Dunav i to kada je nameravao da zaspliva za Časni krst.

Stravična nesreća se dogodila u 8.20 časova u selu Ostrovo, nekoliko kilometara od Velikog Gradišta. Sumnja se da se, prema nezvaničnim informacijama, nesreća dogodila kada je vozač navodno, usled neprilagođene brzine ispravio oštru krivinu i iz desne kolovozne trake prešao u levu i završio u reci Dunav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Na Instagram stranici 192 objavljena je slika BMW, koji je izvađen iz Dunava, a u kojem je poginuo muškarac. Prema slikama sa lica mesta, vozilo je potpuno uništeno.

Putnici iz BMW pokušali su navodno da ostanu na putu, ali u tome nisu uspeli, jer se sve brzo odigralo. Đorđević, koji je bio na mestu suvozača preminuo je na licu mesta. Obdukcija, koju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu. pokazaće da li je usled udara zadobio smrtonosne povrede ili se udavio.

Vozač BMW, inače Đorđevićev prijatelj, povređen je prilikom nesreće. On je prevezen u požarevačku bolnicu, gde je u toku dijagnostika.

Prolaznici i drugi učesnici u saobraćaju odmah su priskočili i pomogli putnicima iz BMW. Hitna pomoć i vatrogasci su brzo došli na mesto nesreće, čak su i lekari ulazili u hladnu reku kako bi im pomogli.

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđević se navodno, uputio na plivanje za Časni krst povodom praznika Bogojavljenje.

Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu naložilo je i da se uzme krv na analizu povređenog vozača BMW.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike