Pobegao od policije u šumu, u kombiju ostavio više od 20 kilograma sirovog kanabisa: Optužnica u Beogradu

19.01.2024

12:12

0

Autor: Mi. S.

Milan M. tereti se za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga

Pobegao od policije u šumu, u kombiju ostavio više od 20 kilograma sirovog kanabisa: Optužnica u Beogradu
Copyright MUP

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Milana M. (28) kojom se tereti da je sa   još jednom nepoznatom osobom neovlašćeno prerađivao i prenosio više od 20 kilograma kanabisa u sirovom stanju.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Tužilaštvo je predložilo sudu da Milanu M. produži pritvor da ne bi ometao postupak uticanjem na saučesnika čiji identitet još nije utvrđen, kao i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Milan M. je, prema navodima optužnice, 30. oktobra prošle godine u selu Grabovac, vozio beli kombi, dok se nepoznata osoba nalazila na mestu suvozača, pa je, kada je uočio policijsko patrolno vozilo, skrenuo sa glavnog puta u desnu stranu i nastavio kretanje njivom paralelno sa putem.

Policijski službenici dali su se u poteru za vozilom i stigli ga u blizini šume, ali u vozilu nisu zatekli ni Milana M. ni suvozača, dok su u tovarnom delu vozila pronašli biljke kanabisa u sirovom stanju ukupne neto mase 20.997 grama. Milan M. je naknadno uhapšen,

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike