Hapšenje u Jagodini: Policija zaplenila 811 biljaka kanabisa!

19.01.2024

00:55

0

Akcija je izvedena nakon višemesečnog operativnog rada u saradnji sa specijalizovanim timom Uprave kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u Jagodini

Hapšenje u Jagodini: Policija zaplenila 811 biljaka kanabisa!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini otkrili su ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane i uhapsili L. Š. (26) i I. S. (36) iz Ćuprije zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Zbog sumnje da je izvršio isto krivično delo policija traga za muškarcem iz Ćuprije (36), saopšteno je iz Policijske uprave Jagodina.

Akcija je izvedena nakon višemesečnog operativnog rada u saradnji sa specijalizovanim timom Uprave kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u Jagodini.

Policija je u laboratoriji pronašla i zaplenila 811 biljaka kanabisa i oko 12 kilograma suve materije za koju se sumnja da je marihuana.

Kod I. S. policija je pronašla pištolj sa pet metaka i sedam metaka za lovački karabin za koje ne poseduje dozvolu i protiv njega će biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Jagodini. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike