Užas u Kruševcu! Podvodio ćerke, snimao ih s muškarcima i prodavao snimke

13.01.2024

15:16

0

Uhapšen otac dve devojčice i njegova emotivna partnerka

Užas u Kruševcu! Podvodio ćerke, snimao ih s muškarcima i prodavao snimke
Copyright Profimedia

Kruševljanin i njegova emotivna partnerka uhapšeni su zbog sumnje da su počinili krivična dela protivpolnih sloboda na štetu njegovih maloletnih ćerki iz prethodnih brakova. Osnovno javno tužilaštvo i policija sada imaju mučan zadatak da utvrde da li su neku od njih podvodili, odnosno primoravali na prostituciju.

Slučaj je u fazi preduzimanja dokaznih radnji, a proverava se da li su počinili neko od krivičnih dela: nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili seksualna eksploatacija.

Policija istražuje emotivne partnere, Kruševljanina i njegovu partnerku, čiji su identiteti poznati "Novostima", kako bi se utvrdilo ima li elemenata za podizanje optužnice.

Slučaj je izuzetno složen, pre svega zbog robinskih veza osumnjičenog i navodnih žrtava.

- Optužbe su užasne i još uvek nisu do kraja izdefinisane - kaže sagovornik "Novosti" blizak istrazi. - Da stvar bude još strašnija, reč je o ćerkama uhapšenog. Osim što se proverava da li je neku od njih podvodio, treba utvrditi i da li ih je možda i snimao dok su navodno bile sa muškarcima i te snimke distribuirao. Zasada se intenzivno ispituju sve okolnosti izvršenja više navodnih krivičnih dela.

Postupak je pokrenut kada se jedna od navodno oštećenih devojaka poverila majci, bivšoj supruzi osumnjičenog, koja je ceo slučaj prijavila policiji nakon što joj je dete ispričalo šta joj se dogodilo. Potom se javila i ćerka osumnjičenog iz drugog braka, odnosno polusestra oštećene.

Policija u međuvremenu počela da proverava autentičnost svih iskaza, ispituju se svedoci, a radiće se i dodatna veštačenja i to ne samo psihološko-psihijatrijska, već će se proveravati i mobilni telefoni kao i svaka komunikacija sa društvenih platformi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike