Tužilaštvo poziva maloletnice iz autobusa 43 da se jave u policiju: Polno uznemiravao dve devojčice, a osumnjičen i za naslničko ponašanje!

30.10.2022

18:06

0

Protic M. I. podneta krivična prijava, jer je udario mladića ko ga je zadržavao do dolaska policije

Tužilaštvo poziva maloletnice iz autobusa 43 da se jave u policiju: Polno uznemiravao dve devojčice, a osumnjičen i za naslničko ponašanje!
Nemila scena u gradskom autobusu - Copyright Printscreen/TikTok/ujedinjeninarod

Tužilaštvo apeluje da se devojčice koje su polno polno uznemiravane u autobusu na liniji 43 jave u Policijsku stanicu Palilula u prisustvu roditelja kako bi dale izjavu, a radi procesuiranja u pogledu krivičnog dela polno uznemiravanje.

Protiv M. I. (38), koji je u subotu, tvrde pojedini putnici koji su se zatekli u autobusu na liniji 43, polno uznemiravao dve maloletne ženske osobe, policija je podnela krivičnu prijavu zbog nasilničkog ponašanja, jer je udario mladića koji ga je zadržavao do dolaska policije.

Kada je vozač zaustavio vozilo, devojčice koje je navodno polno uznemiravao M. I. su izašle iz autobusa i ne zna im se identitet. Dežurni zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je naložio da se za sada podnese krivična prijava protiv osumnjičenog zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilničko ponašanje na štetu građanina koji ga je sprečavao da ode.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike