Disciplinska mera protiv policajaca: Sedeli u kafiću sa Novopazarcem u koga je napadač pucao kroz izlog

18.12.2020

12:58 >> 15:35

0

Policajci E. G. (32) i E. H. (33) udaljeni s posla nakon pucnjave u centru grada, kada je ranjen Nihad B. (37). On je kod sebe imao pištolj bez dozvole kojim j

Disciplinska mera protiv policajaca: Sedeli u kafiću sa Novopazarcem u koga je napadač pucao kroz izlog
Copyright

Protiv dvojice policajaca E. G. (32) i E. H. (33) iz Novog Pazara pokrenut je disciplinski postupak nakon što je utvrđeno da su juče sedeli za stolom sa Nihadom B. (37), koji je neposredno posle toga ranjen u vatrenom okršaju. Nihad je kod sebe imao pištolj bez dozvole kojim je pucao na svog napadača, ali ga nije pogodio.

– Disciplinski postupak protiv njih je pokrenut zbog teže povrede službene dužnosti i oni su udaljeni sa posla do okončanja ovog postupka – saopštio je PU Novi Pazar.

U saopštenju se navodi da su policajci sedeli u kafiću u Novom Pazaru sa Nihadom, na koga je, neposredno nakon toga, kako se sumnja, pucao N. A. (38).

– N. B., koji je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, sumnjiči se da je iz pištolja koji je nelegalno imao ispalio više hitaca ka N. A., koji je potom pobegao i za kojim policija intenzivno traga – navodi se u saopšenju.

Kako smo već pisali, pucnjava se dogodila juče oko 15.30 u Ulici AVNOJ-a, u samom centru Novog Pazara. Nihada je metak pogodio u grudi i on je prebačen u Opštu bolnicu Novi Pazar.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike