Našeg Gileta nasmrt pretukli zbog četiri vinjaka: Detalji ubistva u Pančevu koji lede krv

09.01.2024

12:58

0

Autor: 24sedam

Dragomir Jevtić (45) sedao sa ubicama u kafani

Našeg Gileta nasmrt pretukli zbog četiri vinjaka: Detalji ubistva u Pančevu koji lede krv
Dragomir Jevtić - Copyright Facebook printscreen/Slavica Jevtic

Dragomir Jevtić (45), zvani Gile, iz Starčeva preminuo je nakon što su ga brutalno pretukli mladići uoči dočeka Nove godine u Pančevu i to zbog četiri vinjaka! Čoveka su tukli sve dok mu nisu smrskali lobanju i kičmeni moždinu, a posle sedam dana borbe lekara preminuo je za Božić.

Stravičan zločin se dogodio 31. decembra samo sat vremena pred doček Nove godine. Dvojica mladića, stara 20 i 22 godine, Jevtića su brutalno prebili, a zatim ga ostavili da umre u grmlju. Prethodno su pokušali da ga i opljačkaju.

- Dragomir je taj dan radio i potom svratio u "Moju kafanu" kod pančevačke Zelene pijace da uoči dočeka popije piće, a zatim ode kući. Za njegov sto su sela dvojica tinejdžera. Neki pričaju da su mu tražili da im plaća pića, a kad je odbio da je brutalno pretučen. s druge strane, tvrdi se da su na smenu plaćali ture, ali da je svađa izbila oko plaćanja četiri vinjaka - kaže Dragomirova prijateljica.

Svađa zbog pića

U jednom trenutku, mladići su započeli svađaju s Dragomirom oko pića.

- Naš Gile je bio miroljubiv, nikada nije pravio probleme. Zato se i okrenuo i krenuo kući kada je video da su mladići - problematični. Ali, kada je krenuo na autobus za Starčevo, oko 23 sata, dvojica mladića su ga sustigla i brutalno ga pretukla. Udarali su ga rukama i nogama, čime god su stigli, a zatim ga ostavili kao životinju u zelenilu kod zgrade Arhiva. Ostavili su ga da umre - navodi Dragomirova prijateljica iz Starčeva.

Kako se saznaje, Dragomir je zadobio teške povrede i za život se borio gotovo nedelju dana.

- Mali monstrumi su mu smrskali lobanju i prekinuli kičmenu moždinu, povredili mu celi kičmeni stub. Deo lobanje mu se zabio u mozak. Nažalost, preminuo je uoči Božića - kaže ona.

Hteli da uzmu novčanik

Napominje i da su sve zabeležile nadzorne kamere, a da se na snimcima vidi kako ga batinaju i ostavljaju da umre.

- Da stvar bude još tragičnija, vraćali su se četiri do pet puta da provere da li je živ. U jednom trenutku su hteli da mu uzmu novčanik, međutim, shvatili su da diše i ostavili su novčanik. Bukvalno su čekali da umre, kako bi ga opljačkali. Međutim, plan im je propao kada su videli da diše. Kako neko tako mlad može da bude monstruozan i bezosećajan i da uradi to - dodaje neutešna prijateljica.

Policija je odmah posle zločina uhapsila batinaše N.G. (20) i A.B. (22).

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike