Potresno pismo za majku: Otkrivamo šta se krije u misterioznoj poruci žene kojoj je voz odsekao noge u tunelu!

08.08.2021

18:30 >> 06:09

0

Autor: j.jovanovic

Ženu je u tunelu pronašao mašinovođa, koji je obavestio policiju

Potresno pismo za majku: Otkrivamo šta se krije u misterioznoj poruci žene kojoj je voz odsekao noge u tunelu!
Copyright Pixabay

K.D. (37) kojoj je voz presekao noge u železničkom tunelu kod Pančevačkog mosta je pod budnim okom lekara, budući da je u teškom stanju primljena u bolnicu! Naime, ona je u sredu uveče pronađena na nekoliko stotina metara od ulaza u smeru ka Vukovom spomeniku!

Ženu je u tunelu, podsetimo, pronašao mašinovođa, koji je obavestio policiju. Takođe, u njenom spasavanju su veliku ulogu odigrali policajci koji su joj podvezali noge, i nakon toga je prebačena u Urgentni centar.

Pročitajte još:

Kako 24sedam nezvanično saznaje, K.D. je ušla u tunel, jer je navodno želela sebi da oduzme život.

Pixabay

-Ostavila je majci poruku u kojoj je navodno napisala da hoće da se ubije, pa je zbog toga najverovatnije ušla u tunel. Nije nam poznato iz kojih razloga je htela sebi da oduzme život, niti šta ju je mučilo. Bili smo u šoku kada smo čuli, i samo pukom srećom je ostala živa. Stravično je, to što je voz presekao obe noge, i verujte nam da se od šoka još nismo oporavili- tvrdi naš izvor, koji je želeo da ostane anoniman, a čije je ime i prezime poznato redakciji.

Dodaje, da je K.D. za dlaku izbegla smrt.

Prinstcreen/Youtube

-Ko zna šta joj je sve kvrcnulo u glavi čim je pomišljala na tako nešto. Kako god, najbitnije je da je preživela i da je odmah transportovana u bolnicu- zaključuje naš sagovornik.

Pročitajte još:

Podsetimo, kako su mediji preneli, ona je pronađena kako nepomično leži na oko 200 metara od ulaska u tunel, dok je navodno mladić bio na 50 metara od kobnog ulaza. Međutim, nije poznato da li su njih dvoje bili u emotivnoj vezi.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike