Horor u Nemačkoj: Dečak (15) ubio devojčicu u novogodišnjoj noći, njegov otac počinio zločin koji je šokirao javnost

03.01.2024

07:58

0

Tinejdžer je odmah posle gnusnog čina pozvao policiju

Horor u Nemačkoj: Dečak (15) ubio devojčicu u novogodišnjoj noći, njegov otac počinio zločin koji je šokirao javnost
Ilustracija - Copyright Profimedia

Petnaestogodišnji dečak, za kog se tvrdi da je sin Srbina koji je u aprilu prošle godine ubio sedmogodišnje dete ispred škole u Ulmu, uhapšen je u Nemačkoj zbog sumnje da je ugušio svoju devojku, takođe staru 15 godina.

Tragičan incident se odigrao uoči Nove godine u šumi blizu Ulma. Prema izveštajima, tinejdžer je posle zločina pozvao policiju i izjavio da je ubio svoju devojku. Kada je policija stigla na mesto događaja, pronašli su devojčicu u besvesnom stanju. Ona je hitno prebačena u bolnicu, ali je, nažalost, preminula 1. januara u ranim jutarnjim satima.

 

 

Mediji su izvestili da je osumnjičeni dečak sin Srbina koji je na Vaskršnji ponedeljak 2023. godine u Ulmu ubio svoju sedmogodišnju pastorku. Ova informacija nije zvanično potvrđena niti demantovana od strane tužilaštva. Srbina, koji je izvršio ubistvo, policija je uhapsila odmah nakon incidenta, a u novembru je proglašen neuračunljivim i smešten je u psihijatrijsku ustanovu.

Prema nezvaničnim informacijama, tokom suđenja, on je izjavio da se detaljno bavio proučavanjem religije i da je u jednom trenutku shvatio da mora da žrtvuje dete Bogu, navodi "Bild".

Njegov maloletni sin sada se nalazi u pritvoru zbog optužbe za ubistvo. Još uvek nije jasno šta je bio motiv za ovaj zločin, niti zašto je dečak odlučio da uguši devojčicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike