Šta je vaspitačica iz vrtića u kojem je preminuo dečak (1) ispričala u policiji!

21.12.2023

22:41

0

Ekipa Hitne pomoći je po dolasku na lice mesta, oko 15.45 sati, bezuspešno pokušala reanimaciju mališana

Šta je vaspitačica iz vrtića u kojem je preminuo dečak (1) ispričala u policiji!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Vaspitača iz vrtića na Novom Beogradu u kojem je pre dva dana preminuo dečak od godinu dana, ispričala je na saslušanju u policiji da je tragičnog dana mališan sa svojim vršnjacima legao da spava, te i da je iznenada krenuo da povraća nakon što ga je probudila, saznaje "Blic".

Kako se nezvanično saznaje, vaspitačica je navela da je dečak zajedno sa svojim vršnjacima iz grupice u utorak oko 11 sati imao užinu, nakon čega su legli da spavaju.

 - Dečak je zaspao, a posle nekog vremena vaspitačica je krenula da budi svu decu. Među njima bio je i on. Rekla je da je probudila dečaka, da se pomerio i odjednom krenuo da povraća. Ispričala je da su ona i koleginica odmah pozvale Hitnu pomoć, a za vreme dok ona nije stigla pokušale su da pomognu detetu - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Prema informacijama, ekipa Hitne pomoći je po dolasku na lice mesta, oko 15.45 sati, bezuspešno pokušala reanimaciju mališana.

Obdukcija otkriva uzrok smrti deteta

- Na telu mališana nisu uočeni tragovi nasilne smrti. Mališan je uredno primio sve vakcine - kaže naš sagovornik i dodaje da je Više javno tužilaštvo naložilo obdukciju i toksikologiju deteta kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Na rezultate toksikologije može se čekati i mesecima.

Takođe, nadležni prikupljaju sva potrebna obaveštenja i obavljaju se razgovori koji će otkriti detalje ove nezapamćene tragedije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike