Osuđen otac nasilnik: Šutirao sina na maturskoj proslavi

09.08.2021

14:43 >> 17:14

0

Autor: Nikola A.

Meštani tog sela izjavili su tada za medije, da dečakov otac nije želeo da se on druži sa osmacima i da je zbog toga tako reagovao

Osuđen otac nasilnik: Šutirao sina na maturskoj proslavi
Copyright Ilustracija/Profimedia

Otac B.L. (49) iz doljevačkog sela Kočane, koji je pretukao sina u dvorištu osnovne škole „Vuk Karadžić“, osuđen je na godinu dana zatvora u kućnim uslovima, uz primenu mera elektronskog nadzora zbog nasilja u porodici.

Kako nam je potvrđeno u Osnovnom sudu u Nišu, presuda je doneta na osnovu sporazuma o priznavanju krivičnog dela.

Pročitajte još:

Incident se dogodio tokom proslave đaka koji su završili Osnovnu školu, otac četrnaestogodišnjeg dečaka, upao je u grupu dece koja su slvila uz muziku, izvukao svog sina i brutalno ga tukao nogama i rukama dok je ležao na podu.

Čitav incident neko je snimio mobilnim telefonom i vrlo brzo snimak je dospeo na internet. Dečaka je spasila nastavnica koja se je našla tamo, videvši šta se dešava povukla je oca i uspela da oslobodi dečaka od njegovih udaraca.

Nakon toga B.L. je dobio zabranu prilaska od 30 dana kao i zabranu boravka u porodičnoj kući.

Meštani tog sela izjavili su tada za medije, da dečakov otac nije želeo da se on druži sa osmacima i da je zbog toga tako reagovao.

Dečak je prošao sa lakšim telesnim povredama.

Pročitajte još:

U kaznu zatvora biće uračunato i vreme provedeno u pritvoru koje mu je odredio sudija za predhodni postupak kako ne bi uticao na oštećenog sina sa kojim živi u istom domaćinstvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike