Zbogom, momčine: Prijatelje danas sahranjuju u Novom Pazaru

19.12.2023

12:35

0

Autor: 24sedam

Danas je sahrana dvoje poginulih iz "kedija"

Zbogom, momčine: Prijatelje danas sahranjuju u Novom Pazaru
Copyright Printscreen/Društvene mreže

Irfan Crnovršanin (31) i njegov prijatelj Ensar Hajrović (28) iz Novog Pazara, koji su u nedelju poginuli u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Raška - Kosovska Mitrovica, danas će biti sahranjeni.

Nesreća se dogodila u nedelju, tri sata iza ponoći, u mestu Kaznovići kod Rudnice. Do udesa je došlo nakon direktnog sudara "folksvagen kedija" u kom su bili poginuli prijatelji i BMW-a u kom je bilo dvoje Novopazaraca Z. H. i A. Dž. koji su povređeni.

- Lepi naši, počivajte u miru i neka vam je veliko nebesko carstvo. Irfane, bio si oličenje dobrote i poštenja, vredan i uvek spreman da pomogneš, ništa manje ni za tvog prijatelja nemam da kažem. Ostavio je dvoje dečice bez glave kuće - opraštali su se u prijateljima u komentarima.

Prijatelji će biti sahranjeni danas u Novom Pazaru, a dženaza kreće iz njihovih porodičnih kuća.

- Porodicama je jako teško što su ostale bez vrednih momaka. Priča se da je do nesreće došlo usled neprilagođene brzine, ali verujte, sada nije ni bitno kako je do toga došlo... Sudbina - kažu prijatelji i dodaju:

- Irfan je živeo u istoj ulici gde se u martu dogodila nezapamćena tragedija kada je četvoro male dece, staro od pet do šest meseci, stradalo u požaru, dok su njihovi roditelji povređeni. Tada smo svi žalili iz sveg glasa za tom decom. Nismo se ni oporavili, a zadesila nas je nova tragedija, ostali smo bez momčine.

Požar koji su pomenuli žitelji naselja Jalije u Novom Pazaru, podsetimo, dogodio se 5. marta kada se navodno zapalila grejalica koja je bila u dečjoj sobi u stanu na prvom spratu. Troje dece je preminulo u stanu, dok je četvrto dete preminulo u novopazarskoj bolnici. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike