"Brate moj dobri": Prijatelji se opraštaju od Irfana iz Novog Pazara koji je poginuo u nesreći

17.12.2023

18:29

0

Irfan je bio zaposlen u Okružnom zatvoru u Novom Pazaru, a njegov kolega Mijat Lisac kaže da je užasno podneo vest o tragediji

"Brate moj dobri": Prijatelji se opraštaju od Irfana iz Novog Pazara koji je poginuo u nesreći
Irfan Crnovršanin - Copyright Printscreen/Facebook

Za Irfanom Crnovršaninom (27) i njegovim drugom Ensarom Harovićem (27) nastradalim jutros u Raškoj pre zore u prevrtanju automobila niz strminu nakon sudara sa drugim kolima, danas plaču Novi Pazar i okolina.

Osim njihovih porodica, poginule mladiće strašno žale prijatelji, kolege i komšije. 

Irfan je bio zaposlen u Okružnom zatvoru u Novom Pazaru, a njegov kolega Mijat Lisac kaže da je užasno podneo vest o tragediji koja je bespovratno odnela Irfanov život. 

- Irfan je radio kao zatvorski čuvar. Bio je na odmoru, sutra je trebalo da počne da radi. O njemu mogu da kažem samo najlepše reči, jer je to bio momak ljudska gromada, dobar, vredan, častan i pošten. Na poslu je bio dobar radnik i čovek kojeg su krasile sve ljudske vrline - rekao je Mijat.

On žali i što poginuli mladić nije bio oženjen i što nije ostavio potomstvo, a kaže da je umesto u provod otišao u smrt.

- Neopisivo ga žalim. Išao je sa drugom, kojeg ja nisam poznavao. Pošli su ka Kopaoniku - kaže Mijat.

Podsetimo, u sudaru dva vozila, "kedija" kojim je upravljao Irfan, a na mestu suvozača sedeo Ensar, i BMW povređeni su Z. H. i A. Dž. Okolnosti nesreće u mestu Kaznovići, blizu Rudnice, jutros oko 02:45 sati se i dalje utvrđuju. 

Dežurni hirurg Opšte bolnice, Enes Zogić, izjavio je jutros za medije da su povređeni u stabilnom stanju i da su u udesu zadobili , jedan prelom ramena, a drugi prelom potkolenice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike