"Do poslednjeg grama snage boriću se da ga pronađem, ali mi treba pomoć": Vapaj oca za sinom koji je nestao pre osam dana

11.12.2023

10:53

0

Autor: Mi. S.

Neposredno pre nestanka Ivica je sedeo za računarom, a kada je izašao telefoni i lični dokumenti ostali su mu na stolu

"Do poslednjeg grama snage boriću se da ga pronađem, ali mi treba pomoć": Vapaj oca za sinom koji je nestao pre osam dana
Ivica Golubović pronađen mrtav u reci Lim - Copyright Printscreen/Facebook

"Do poslednjeg grama snage boriću se da ga pronađem, ali mi treba pomoć, zaista ne mogu sam", rekao je za medije Milojica, otac Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja, koji je nestao pre osam dana.

Za Ivicom tragaju porodica i meštani prijepoljskog naselja Zalug, a njegov otac Milojica ne prestaje da se nada da će naći svoje dete i moli za pomoć. Ivica je u nedelju uveče, 3. decembra, nešto posle 22 časa. izašao iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

Neposredno pre nestanka Ivica je sedeo za računarom, a kada je izašao iz kuće telefoni i lični dokumenti ostali su mu na stolu.

Kada su roditelji shvatili da ga nema i da nešto nije u redu, njegov nestanak odmah su prijavili policiji.

- Telefone koje je on ostavio u kući, policija je odnela u Čačak, kako bi ih otključali, ne bi li tu pronašli neki detalj. Odgovora još nema da li je nađeno nešto sumnjivo, brinemo se. - kaže Milojica, Ivičin otac.

Zabrinuti otac ispunjen strahom već nekoliko dana uz pomoć rodbine, prijatelja i komšija iz prijepoljskog naselja Zalug (u kome žive) pretražuje okolinu i obale Lima, ali nažalost nema rezultata.

- Nedostaje ljudstva, ima nas tridesetak, ali smo nemoćni bez nekih službi, poput policije, vatrogasaca, gorskih službi, ronilaca... Nadam se da će neko od njih čuti moj vapaj i pomoći mi da pronađem dete - ističe očajan otac.

On dodaje da je Ivica momak za primer i da nijedan detalj iz njegove svakodnevnice nije ukazivao na nešto ovako.

Nestali mladić zaposlen je u Železnici, ima ozbiljno i veoma odgovorno radno mesto, a u ovoj firmi radi duže od jedne decenije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike