Saslušan Stevan osumnjičen da je u Knez Mihailovoj zario nož u grudi mladiću: Saučesnik bacio oružje u šaht!

10.12.2023

16:36

0

Autor: Mi. S.

Nemanja J. osumnjičen je da je bacio krvavi nož u šaht gde ga je pronašla policija

Saslušan Stevan osumnjičen da je u Knez Mihailovoj zario nož u grudi mladiću: Saučesnik bacio oružje u šaht!
Ilustracija - Copyright 24sedam/Profimedia

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je Stevan D. (33) zbog sumnje da je 3. decembra ove godine oko 1.20 časova u Knez Mihailovoj ulici nakon kraće verbalne rasprave nožem zadao ubodnu ranu na grudima Aleksi V. (25). Sečivo je mladiću oštetilo plućnu maramicu.

Nemanja J. (20) je saslušan zbog sumnje da je sakrio nož kojim je krivično delo počinjeno. On je nož bacio u šaht na uglu ulica Kralja Petra i Uzun Mirkove, gde su ga pronašli pripadnici Policijske stanice Stari Grad.

Osumnjičeni Stevan D. se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, dok je Nemanja J. izneo odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da Stevanu D. odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi u kratkom vremenskon periodu ponovio krivično delo.

Nemanji J. ukinuto je zadržavanje i on će se u daljem toku postupka braniti sa slobode.

Stevan D. osumnjičen je za pokušaj ubistva i neovlašćeno držanje droge, jer je prilikom pretresa njegovog stana policija pronašla manju količinu kokaina i marihuane. Nemanja J. se tereti za pomoć počiniocu posle krivičnog dela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike