Drogu maskirala opremom za tenis: Ovo je mlada teniserka priznala o šefu klana (FOTO)

28.11.2023

09:51

0

Autor: 24sedam

Teniserka nije htela da otkrije za koga je prenosila drogu

Drogu maskirala opremom za tenis: Ovo je mlada teniserka priznala o šefu klana (FOTO)
Jelena M. - Copyright Printscreen/Instagram/j.m.

Teniserka J. M. (20), uhapšena u martu u "smartu" sa 8,5 kilograma marihuane, na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu, priznala je da je prenosila drogu. Tvrdila je, međutim, da nije imala nameru da to radi, već da je bila naterana na to.

Ko je stajao iza pošiljke, naravno, nije otkrila.

Mlada teniserka je optužena da je do marta ove godine, radi dalje prodaje, prenosila oko 8,5 kilograma marihuane. Tereti se za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu, zašta je zaprećena kazna zatvora od tri do 12 godina.

MUP
Mlada teniserka prenosila 8,5 kilograma droge

 

Ona je 12. marta sa maloletnim licem, prema kojem je postupak razdvojen, odvezla automobil “smart” do Kopaonika, do Novog sela i od NN osobe preuzela crnu putnu torbu sa 8,5 kilograma marihuane upakovane u 20 paketa i stavila je u prtljažnik. Prilikom povratka za Beograd osumnjičene su zaustavili policijski službenici SBPOK-a i uhapsili ih.

Jelena je povremeno držala časove tenisa, a u automobilu su je prilikom pretresa pronađeni i teniski reketi. Optužena ceo život trenira tenis, bila je profesionalna igračica. Kuća joj je puna pehara i medalja. Imala je i stipendiju, a vanredno je išla u Drugu ekonomsku školu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike