Belivukov rođak prebio bračni par i komšiju: Velja Nevolja često dolazio u lokalnu vikendicu strave kod bivšeg inspektora?!

12.08.2021

17:01 >> 17:23

0

Autor: j.jovanovic

Pored skrivene vikendice strave u Klokočaru, pominju se još dva svoja skrivena šteka u Braničevskom okrugu

Belivukov rođak prebio bračni par i komšiju: Velja Nevolja često dolazio u lokalnu vikendicu strave kod bivšeg inspektora?!
Copyright Veljko Belivuk/Printscreen/Youtube

Pred Osnovnim sudom u Petrovcu na Mlavi 6. avgusta je ponovo zakazano suđenje Nijazu I. koji se sumnjiči da je brutalno pretukao supružnike N.P. i C. P. i njihovog komšiju G. N. iz Petrovca na Mlavi.

Nijaz I. je navodno rođak Veljka Belivuka, piše Tpknews.com. Kako se nezvanično saznaje, njegova supruga i Belivukov otac su brat i sestra od ujaka.

Pročitajte još:
Pojedini pripadnici klana su navodno dolazili u lokalnu “vikendicu strave” bivšeg petrovačkog policijskog inspektora, u Klokočaru nadomak gradskog groblja. U toj kući su navodno organizovane orgije na kojima su seksualno zlostavljali devojčice, a sumnja se i da su se dogodila dva ubistva.

Pored skrivene vikendice strave u Klokočaru, pominju se još dva svoja skrivena šteka u Braničevskom okrugu – u blizini banje Ždrelo i pored Dunava nadomak Golupca.

Pročitajte još:

Petrovačko sudstvo i policija znaju sve, ali ćute, piše Tpknews.com

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike