"E moja bebo, život je tako kratak...": Rođaci i prijatelji opraštaju se od Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem Peđe Stojakovića

20.11.2023

13:34

0

"Danas imam dva anđela čuvara tamo gore. Uvek ću te voleti, burazeru, i pozdravi mi ćaleta", piše u jednoj od poruka

"E moja bebo, život je tako kratak...": Rođaci i prijatelji opraštaju se od Mirka koji je poginuo u sudaru sa ocem Peđe Stojakovića
Mirko M. - Copyright Društvene mreže

Od Mirka M. (60) iz Beograda - koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Borči kada se automobil u kom je bio suvozač sudario sa drugim vozilom kojim je upravljao Miodrag, otac košarkaša Peđe Stojakovića - opraštaju se njegovi najbliži.

Njegova partnerka na Fejsbuk profilu ostavila je potresnu poruku i njihovu zajedničku sliku.

- E moja bebo, život je tako kratak... Hvala ti za sve lepe trenutke koje si mi pružio, hvala ti što si bio deo mog života! Pre neki dan si mi rekao da moram biti jaka i kad tebe ne bude više bilo, kao da si znao, a ja nisam znala da će to biti tako brzo. A imali smo toliko planova. Sudbina je možda tako htela, ne znam. Ja znam da ću otići na sva mesta koje smo planirali da vidimo i da ćeš mi ti sa neba uvek davati podršku. Ti ćeš i dalje biti moja zvezda vodilja. Volim te - napisala je ona.

Ispod ove objave nizale su se potresne poruke.

"Danas imam dva anđela čuvara tamo gore. Uvek ću te voleti, burazeru, i pozdravi mi ćaleta", piše u jednoj od poruka.

- Ne mogu da verujem, do juče smo pisali jedan drugom. Laka ti zemlja, veliki čoveče, putuj na neko bolje mesto, putuj sa anđelima, druže moj - piše u jednom od komentara.

Mirkov zet objavio je na svom Fejsbuk profilu srcecepajuću poruku.

printscreen/Instagram/192.rs
Saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo Mirko M.

- Dragi prijatelji. Teška srca danas delim tužnu vest da nas je iznenada napustio jedan divan čovek, Mirko, koji je tragično izgubio svoj život u saobraćajnoj nesreći. Sa svojih 60 godina, ostavio je dubok trag u našim srcima. Mirko je bio osoba ispunjena ljubavlju, pažnjom i humorom. Bio je brižan otac i ljubazan tast. Svi koji su ga poznavali divili su se njegovoj snazi, hrabrosti i vedrom duhu. Uvek je bio tu da pruži podršku svojim prijateljima u svim trenucima. Veliki entuzijasta, Mirko je uvek pronalazio vreme za svoje najbliže. Njegov entuzijazam i energija su uvek bili zarazni, šireći osmeh na lica svih oko sebe. Njegov iznenadni odlazak je veliki gubitak za sve nas. Mirko će zauvek ostati u našim sećanjima kao ljubazna, darežljiva i velikodušna duša koja je uvek imala pozitivan uticaj na sve nas. Njegov odlazak nas podseća na vrednost života i važnost svakog trenutka koji delimo sa svojim najbližima - napisao je on.

Mirkovi prijatelji takođe ostavljaju potresne objave.

- Gde ode, a nismo se ni pozdravili, Mili. Mnogo je sezona bilo još pred nama - napisao je jedan od brojnih Mirkovih prijatelja.

Podsetimo, Mirko M. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 16. novembra u Borči, a u kojoj je učestvovao i otac slavnog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića. U 17.25 sudarili su se "pežo" i još jedan automobil na Zrenjaninskom putu kod skretanja za Sebeš. "Pežo" se od sline udarca odbio i zakucao u kafanu.

Kako je Miodrag Stojaković rekao na saslušanju u tužilaštvu, njemu se u kolima slošilo jer je dijabetičar.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike