"U šoku sam, jako mi je loše": Ovo je odbrana oca Peđe Stojakovića, pozlilo mu tokom saslušanju (FOTO)

17.11.2023

17:22

0

Tokom saslušanja on je priznao da je moguće da je bila njegova loša procena u saobraćaju, dok je vršio polukružno okretanje

"U šoku sam, jako mi je loše": Ovo je odbrana oca Peđe Stojakovića, pozlilo mu tokom saslušanju (FOTO)
Žestok sudar u Borči - Copyright Instagram printscreen

Miodrag Stojaković, otac proslavljenog košarkaša Predraga Peđe Stojakovića na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu izjavio je da mu je teško zbog toga što je juče u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu u kojoj je učestvovao nastradao Mirko M. (60).

Tokom saslušanja on je priznao da je moguće da je bila njegova loša procena u saobraćaju, dok je vršio polukružno okretanje, ali da mu "najteže pada to što je muškarac nastradao".

- On je tokom iznošenja odbrane ispričao da je prošao na zeleno svetlo na semaforu i počeo da obavlja polukružno okretanje i da je možda bila njegova loša preocena. I dalje je bio u šoku, ali je naveo da ne zna da li su mu možda zdravstveni problemi doprineli tome da ne proceni dobro, ili brzina drugog vozila koje je naišlo - otkriva sagovornik Kurira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, tužilaštvo je saopštilo da je Miodrag Stojaković saslušan i da, s obzirom na to da nije ranije osuđivan krivično niti prekršajno, kao i da ima stalnu adresu boravka, nije predložen pritvor.

Prema nezvaničnim informacijama, zbog zdravstvenih problema koje ima od ranije, njemu se slošilo i tokom saslušanja.

 

 

Stravična saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se juče oko 17.30 na Zrenjaninskom putu u blizini Borče. Prvi rezultati istrage pokazali su da je Stojaković udario "mercedesom" u "pežo" u kom je kao suvozač bio Mirko M. (60) . Od siline udara "pežo" je uleteo u lokal pored puta.

ATAImages/Antonio Ahel
 

- M.S. je prednjim delom vozila udario u desnu bočnu stranu putničkog vozila „pežo“ kojim je upravljala A.M. - dodaje se u saopštenju. Osim njenog supruga, koji je usled zadobijenih povreda preminulo, jedan putnik iz tog automobila je teško, a dvoje lako povređeno.

Kako je saopšteno iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva, otac Peđe Stojakovića je alkotestiran i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi u vreme nesreće.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike