Tinejdžer vozač iz Sjenice ljubitelj divlje vožnje: Pogledajte jezive snimke sa društvene mreže (VIDEO)

15.11.2023

15:00

0

Pregledom privatnog profila K.B. na društvenoj mreži TikTok, uočljivi su brojni video-zapisi koji prikazuju nasilničku vožnju

Tinejdžer vozač iz Sjenice ljubitelj divlje vožnje: Pogledajte jezive snimke sa društvene mreže (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Maloletni K. B. (17), koji je uhapšen jer je automobilom "pasat" sinoć oko 22 sata na kružnom toku u blizini hotela "Borovi" u Sjenici usmrtio druga Emira Rožajca (20), na društvenim mrežama je poznat kao neko ko vozi velikim brzinama. Stalno je editovao klipove sa suludom vožnjom.

I sinoć, K. B. je tražio od Rožajca da izađe iz automobila kako bi ga snimio dok pri velikoj brzini prolazi pored njega.

- Maloletnik je, međutim, izgubio kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini i udario prijatelja, koji je ubrzo nakon nesreće preminuo. Automobil se prevrnuo na krov i završio 100 metara od puta - izjavili su očevici.

Foto: Printscreen/ Facebook
Nastradali Emir Rožajac

Maloletnik je posle nesreće i ukazane lekarske pomoći uhapšen i sproveden kod dežurnog tužioca u Novi Pazar.

Pregledom privatnog profila Kadira Bihorca na društvenoj mreži TikTok, uočljivi su brojni video-zapisi koji prikazuju nasilničku vožnju u kojima je on akter.

Na jednom od video-zapisa vidi se starija osoba, za koju se pretpostavlja da je otac K. B., kako vozi automobil brzinom preko 265 km/h.

Osumnjičeni maloletnik i njegov otac su, očigledno, ljubitelji brze i nasilničke vožnje, što je rezultiralo sinoćnom tragedijom.

Prijatelji stradalog Emira i građani Sjenice opisuju ga kao dobrog prijatelja i momka koji je voleo automobile i brzu vožnju, naglašavajući da nije bio problematičan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike