Deda više ne može da ćuti o monstrumu: Ženu je slao u radnju da bi zlostavljao bebu

11.11.2023

09:27

0

Očih je bio surov, a pre hapšenja je došao da pozajmi novac

Deda više ne može da ćuti o monstrumu: Ženu je slao u radnju da bi zlostavljao bebu
Copyright Printskrin/facebook

U potresnoj ispovesti otac Ivane I. (19) čiju je sedmomesečnu bebu tukao njen suprug Aleksandar K. (20) kaže da nije ni slutio da zet zlostavlja njegovu unuku.

- Zet nije bio agresivan prema mojoj ćerki. Šokirao sam kada sam čuo da je uhapšen i da je mi je tukao unuku. Kada je beba završila u bolnici i onda prebačeno u Beograd došao je kod mene da pozajmi novac kako bi je posetio. Kakav je to čovek?! - pita se nasilnikov tast.

Kaže, trenutno je pod velikim stresom, ćerka je kod njega.

- Biološki otac nije želeo da prizna bebu i Ivana je počela da se zabavlja sa Aleksandrom. Venčali su se dok je bila trudna. Živeli su u Vrnjačkoj Banji, a onda su se preselili u Kraljevo, kod Aleksandrovih roditelja. Sada kada je uhapšen shvatio sam da je Ivanu slao da ide u prodavnicu i tada je tukao bebu, dok ona nije bila tu - navodi deda. 

Evo u kakvom je stanju beba

Prelom nadlaktice, rebara i ključne kosti, hematom na glavi, unutrašnje krvarenje - ovo su jezive povrede koje ima sedmomesečna beba, a koju je kako se sumnja zlostavljao očuh kojeg je uhapsila Kraljevačka policija. Pedijatar Saša Milićević otkrio je da, uprkos teškim povredama, beba u stabilnom stanju i oporavlja se.

Aleksandar K. je uhapšen nakon što je utvrđeno da je tukao bebu i teško je povredio. Beba je nakon pregleda u Domu zdravlja u Kraljevu, gde su i uočeni tragovi zlostavljanja, prebačena u Dečiju bolnicu u Tiršovoj. 

Majka Ivana I. je saslušana u policiji i Centru za socijalni rad u Kraljevu, dok je njen suprug Aleksandar K. nakon hapšenja saslušan u kraljevačkom Osnovnom tužilaštvu u Kraljevu i određen mu je pritvor do 30 dana. 

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike