Brate, putuj sa anđelima: Emotivne oproštajne poruke posvećene ubijenom Novosađaninu

03.11.2023

14:32

0

Autor: Mi. S.

"Počivaj u miru, kralju moj, neka ti je laka crna zemlja, samo ja i ti znamo da tamo gde si imaš nekog najmilijeg", piše prijatelj

Brate, putuj sa anđelima: Emotivne oproštajne poruke posvećene ubijenom Novosađaninu
Ubijeni S. D. - Copyright Printscreen/Društvene mreže

Tinejdžerka O. Š. (18) iz Novog Sada uhapšena je u noći između četvrtka i petka zbog sumnje da je ubila svog teču S. D. (30) na porodičnom okupljanju u kući u centru Novog Sada, a oproštaji od ubijenog muškarca se samo nižu na društvenim mrežama.

"Nek ti je laka crna zemlja, moj brate, kroz svašta smo prošli, nikad te neću zaboraviti", napisao je brat ubijenog uz njihovu zajedničku fotografiju.

- Počivaj u miru, kralju moj, neka ti je laka crna zemlja, samo ja i ti znamo da tamo gde si imaš nekog najmilijeg. Neka vas čuvaju anđeli, zauvek ćeš ostati u mom srcu, putuj sa anđelima, brate moj, bio si dobar, rano si otišao - neki su od oproštaja prijatelja.

Poruku za ubijenog ostavio je i bratanac:

- Počivaj u miru, strika, neka ti je laka crna zemlja, rano si nas napustio, volimo te svi.

O. Š. je nakon zločina pobegla, ali je brzo pronađena i uhapšena. Za to vreme svedoci ubistva i njeni rođaci pokušavali su da sve predstave kao da se S. D. ubio. Prema rečima komšija iz ulice, Hitna pomoć je brzo stigla, ali napadnutom muškarcu nije bilo pomoći.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike