Nova velika akcija srpske policije: Pripadnici MUP-a danas otkrili 117 migranata, oduzeta i veća količina municije (FOTO/VIDEO)

31.10.2023

20:55

0

U narednim danima biće pojačane mere i angažovane sve policijske snage u realizaciji akcije na suzbijanju iregularnih migracija

Nova velika akcija srpske policije: Pripadnici MUP-a danas otkrili 117 migranata, oduzeta i veća količina municije (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/OMK MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su tokom današnje akcije pronašli i sproveli u prihvatne centre ukupno 117 iregularnih migranata, čime je nastavljen intenzivan rade na suzbijanju iregularnih migracija na teritoriji Srbije, izjavio je pomoćnik direktora policije, general policije Dejan Luković.

Kako je saopštio MUP, izvršen je i pretres jedne lokacije na kojoj se sumnjalo da se nalaze krijumčari iregularnih migranata.

- Danas smo, uprkos ovom kišovitom vremenu imali pretres jedne teritorije odnosno lokacije na kojoj smo sumnjali da se nalaze krijumčari iregularnih migranata i tom prilikom smo pronašli ukupno 418 komada municije različitog kalibra, jednu ručnu radio-stanicu, dva mobilna telefona i jedan tablet koji će biti predmet dalje obrade - rekao je Luković.

Poručio je da će u narednim danima biti pojačane mere i angažovane sve policijske snage u realizaciji ove akcije na suzbijanju iregularnih migracija.

- Hoću da poručim da mi, kao pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljamo dalji intenzivan rad, pojačaćemo mere narednih dana i želim da zahvalim i odam priznanje svim pripadnicima MUP-a koji su uključeni u realizaciju ovih zadataka - naglasio je Luković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike